Téma: kvalita a úroveň
Dobrý den,
podle toho, co tu čtu, mají ostatní mnohem podrobnější výsledky spermiogramů než my a i dalších informací týkajících se neplodnosti. Tak se chci zaprvé zeptat, jakou pověst a úroveň má podle Vás centrum Iscare, případně které z pražských Vám přijde nejvíce kvalifikované. O mimčo už se pokoušíme 6 roků (2 IVF, ICSI, kryo) a za tu dobu nás v Iscaru neposlali ani na imunologické testy, že prý je to úplně zbytečné - na to stačí brát ode dne transferu 5 mg Prednisonu; přičemž tady čtu, že léčba Prednisonem je dlouhodobá a ještě se při ní vyžaduje chráněný styk. Navíc, pokud zvyšuje pravděpodobnost uchycení, proč nám ho nenabídli už od 1. IVF? Dále nás nikdo neinformoval např. o vyšetření DNA spermií (naší genetiku máme prý v pořádku) nebo preimplantační genetice embrya. Přitom jsem prodělala už 2 potraty (o jednom jsem ani nevěděla a 2. asi v 7.-8. týdnu). Dále mi byl rozmluven počet přenášených embryí, čímž by se byla zvýšila pravděpodobnost uchycení a zároveň jsem tak přišla o další pokus hrazené AR. Celkově shrnuto mi jejich přístup připadá lajdácký a upřednostňující kvantitu před kvalitou. Po těch letech už jsem zničená a zoufalá z toho, čím vším jsme si museli projít a bezohledný přístup typu "nevadí, že nevyšlo, na kdy vás mám objednat příště?...(zkusíme pro to udělat víc...)" mě opravdu rozčiluje. Co si o tom myslíte? Předem díky za odpověď.