Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.


Odpovědět

Odpovědět

Vytvořit a poslat váš nový příspěvek

Můžete použít: BBCode Obrázky Smajlíky

Pole označena slovem %s musí být před odesláním formuláře vyplněny.

Povinné informace pro hosty




Požadované informace

Prohlédnout téma (nejnovější)

2

Dobrý den,
pokud byl spermiogram po přeléčení hodnocen po minimálně 2 měsících od vysazení léků, měl by být výsledek relevantní. Příčin může být více, mohlo by jít o obstrukci (zúžení) pohlavních cest nebo i o tvorbu protilátek proti spermiím. Přítomnost protilátek lze vyšetřit i ze seminální plazmy, ale ne každá laboratoř toto vyšetření provádí. Pokud Vám jde o získání spermií k provedení ICSI, bylo by asi nejlepší provedení chirurgického odběru spermií (TESE).

1

Dobry den
Manzelovi bola vzdy diagnostikovana OligoAsthenoTeratozoospermia. Po zisteni a prelieceni mykoplazma hominis a chlamydia trochomatis bol vysledok spermiogramu Azoospermia. A to aj po opakovani. Moja otazka znie, ci pricinou nemoze byt vytvaranie protilatok proti vlastnym spermiam. A akym sposobom by sa to dalo diagnostikovat, ked nie su aktualne v ejakulate ziadne spermie? Dakujem za vyjadrenie.