1

Téma: spatny spermiograf

dobry den chtela bych se zeptat s priitelem jsme spolu 4 roky a z toho 3.5 roku mame nechraneny styk, zasly na spermiograf: koncentrace:21milion/ml ph8  celkova motilita a+b 72% rychla progre.motilita 70% pomala progr.moti.1% nonprogresivni moti 4% imoti.spermie 25%  velocita 21mikrometru/sec invazni pohotovost 190 morfol.intakt.56% a hned mi doporucily zajit si do centra asistovane reprodukce tak me zajima jestli to nejde i jinak?cetla jsem ze i koupani v horke vode ma vliv na spermie je mozne ze nez jsme zasly k lekari se pritel koupal v horke vode muze to mit vliv na ten vysledek

2

Re: spatny spermiograf

Mě připdaá jeho spermiogram slušný a lze otěhotnět pohlavním stykem

3

doktor ktery nam delal spermiograf nam rikal ze si mame radsi zajit na umele oplodneni ze muzu otehotnet normalni cestou ale ze je lepsi  tohle a to sami mi rekla i ma gynekolozka chtela jsem doporucit nejake vitaminy pro partnera a neco i pro me a rekla ze to nema cenu ze je to zbytecne ze ten spermiograf je moc spatnej. tak jestli se muzu jeste zeptat jake vitaminy by byly dobre predem dekuji jinak partnerovi je 25 a me 26

4

Jakékoliv viamíny podporu mužské plodnosti - k dostání v lékárně