Téma: prednison a misedd
Dobrý deň
Tento rok som bola u Vás na vyšetrení s partnerom kde sa teda zistilo: BI pozitivní, sperma partnera:36%,smesí cidzích spermií 41%,trofoblastu:6O%
Od apríla som brala prednison podľa doporučenia a keďže som zo slovenska už na kontrolu som Vám nešla, v auguste mi vyšiel pozit.test ale menzes prišiel a test už negativní, počas celej doby som brala prednison 2,5mg. teraz v októbri/10,2011 som zostala opäť tehotná potvrdenie aj u doktora začala som brať aj duphaston a kyselinu list. a ešte preventívne aj nízkomolekulový heparín po doporučení hematológa aj ked výsledky som mala v poriadku som heterozygot MTHFR 677,po kontrole som začala aj krvácať a špiniť bola som aj v nemocnici na udržaní nakoniec v 9 týždni pri kontrole sa zistilo že embryo sa prestalo vyvíjať v 6 týždni-mised abort a následne čistenie.
Bolo to moje už 4 neúspešné tehotenstvo,
1 tehotenstvo: bol mised,
2 tehotenstvo: sponn.potrat,
3 tehotenstvo: sponn.potrat potom sa zistila BI a po braní prednisonu 4 tehotenstvo: mised abort.
Prosím o radu ako mám postupovať dalej či mám dať prestávku s pednisonom,alebo pribrať ten wobenzin alebo mám sa objednať k vám na opakované vyšetrenie po braní prednisonu a potom skúsiť otehotnieť a ak áno koľko ma to bude stáť nakoľko si to platíme sami,PS:Ešte sa chcem opýtať na slovensku sa to ešte nerobí?
ďakujem