Re: Holky z Reprofitu
Ahoj holky, zdravím vás stále jako 2v1. Už je to jen o čekání, čípek už skoro nemám, ale zatím se moc neotvirám, tak fakt jen čekám a čekám a čekám. Už musím říct, že jsem unavená a těším se na to, až to budu mít všechno za sebou a miminko budu držet v náručí.
DELFÍNKO, vím, že věk je pro tebe ten hlavní strašák. Ale na druhou stranu naděje umírá poslední a já v zázraky věřím a taky se mi 2x stal. Jaké jsem AMH to už přesně nevím, musela bych se pohrabat v papírech od Dr. což nevím jestli se k tomu ještě dostanu, každopádně jsem měla taky nižší. Strašně ráda bych ti pomohla a předala svoje zkušenosti co pomohlo mě. Po dvou samovolných potratech a dvou neúspěšných IVF a jednom ketu jsem taky ztrácela naději. Dr mi sdělovali spíše špatné zprávy, než ty dobré, což mě taky srazilo hodně ke dnu a těžko se mi ještě teď vzpomíná na ty stavy a myšlenky, které jsem měla. Taky jsem hodně četla a hledala co bych mohla pro sebe udělat, protože nikdy jsme s manželem neměli konkrétní diagnózu proč to nejde. Takže jsem podstoupila všechny možné vyšetření, genetiku, imunologii, hematologii, chodila jsem k léčiteli panu Havelkovi, možná ti to něco říká, brala jeho preparáty a právě on mi vyhotovil i kalendář dnů, nejlepších k početí. Taky jsem byla v lázních, změnila jsem práci, pořídila si pejska, cvičila jsem Mojžíšovou metodu poctivě dva roky. Celkově jsem byla těhotná 5x, z toho 3těhu nedopadli dobře a z jednoho mám dceru a teď se snad dočkám i druhé dcery. Pokaždé jsem otěhotněla na podzim, všechny těhu testy jsem si dělala v prosinci, takže k oplodnění došlo vždy na přelomu října a listopadu. Právě kalendář od pana Havelky jsem brala z počátku dost vážně, ale po půl roce zbytečného snažení jsem ho odložila a neřešila ho. Až zpětně jsem po svém prvním vydařeném těhotenství zkoumala kdy to vyšlo a ke svému překvapení jsem zjistila, že jsem tohle datum měla právě i v kalendáři od Havelky. Proto když jsme se snažili o druhé mimi, snažila jsem se opět v tomto termínu a i když to první dva roky nevyšlo, ten třetí ano. I podle mého znamení mám silný podzim na otěhotnění. Je fakt, že v tomto období neproběhlo ani jedno IVF ani jedno IUI, což možná byla chyba, ale k tomuto zjištění jsem došla až po 6 letech, takže těžko říct, kdybych to věděla dříve, jestli by třeba IVF na podzim vyšlo. Věřím, že pomohlo i štěstí, že jsem věřila a hlavně že jsem byla v té době psychicky vyrovnaná. Psychika u mě určitě hrála poloviční roly. Určitě ti žádné z přírodných preparátů neuškodí. Mám dvě kamarádky, kterým taky pomohl pan Havelka - léčitel. Přeju ti, aby jsi neztrácela naději. Vyzkoušej určitě všechno, co je dostupné v medicíně i v léčitelství, každý člověk je jiný, to co zabrala a pasovalo mě, nemusí pasovat tobě. Je třeba zjistit, jak přírodu ošálit a dočkat se toho vytouženého miminka. Moje druhé očekáváné miminko je opravdu jen třešničkou na dortu, protože jsem si myslela, že Eliška zůstane jedináček. Nevím jestli ti něco z toho co jsem ti napsala pomohlo, každopádně ti moc držím pěsti a z celého srdce přeji, aby jsi se dočkala, věřím, že ano.
Ostatní moc zdravím, nevím jestli stihnu ještě napsat, ale určitě až bude mimi na světě, dám vědět.
http://misa29.rajce.idnes.cz