2,476

Re: Holky z Reprofitu

ahoj všem

Kaťo, tak to si bobek asi zkusil, než se na to všechno přišlo. A ty jsi asi taky nebyla moc vklidu, co? Když ty naše bobky něco trápí, tak nás to bolí za ně 2x. Hlavní je, že teď už bude líp a bříško přestane trápit. S ukončení kojení si nedělej hlavu, prostě si raději řekni, že je důležitější, aby byl malej klidnej a měl úsměv na tváři a určitě i ty budeš na tom po psychické stránce líp, to malý taky potřebuje cítit, že je maminka vpořádku.

Prvosenko, moc mě mrzí, že na jednu stranu ti dělá Kubíček radost a na druhou stranu zlobí manžel. Kubíček se časem určitě rozpapá a příjde na chuť, musí holt poznat všechny ty nové chutě. S Vojtovkou vydrž, i když chápu, že slyšet jak se malej u toho vzteká, pláče, jak se mu to nelíbí, je nervy drásající. Manžela neznám, ale je mi líto, že ti přidává vrásky na čele v době, kdy potřebuješ jeho pomoc, taky trochu toho pohlazení a objemutí, slyšet občas hezké slovo. Nevím jestli pomůže promluvit si, protože když to tak necháš, budeš se trápit hlavně ty. Mám kamarádku, která je na všechno taky sama, ale její manžel hodně pracuje, nebo podle mě se spíš na to vymlouvá, aby nemusel hopsat kolem malé a teď čekají druhé. Došlo to tak daleko, že když potřebuje hlídání, hlídám malou já. Ona s tím nic nedělá, jenom se trápí a já jí pak nemám ani to srdce vykládat co jsme třeba dělali o víkendu, aby jí to nebylo líto. A přitom je to tak hodná holka, která by se pro druhé rozkrájela. No konec rozebírání, je mi jasné, že člověk se potřebuje někam ventilovat, drž se holka.

Ostatní moc zdravím, Eliška mi do toho teď tady píše, takže víc už toho s ní nenapíšu, je to náš malý živel.

1xZT, 1x SP 15tt, 2xIVF+ICSI, 1xKET, 3xIUI, HURÁ beruška je na světě 3. 8. 2009, Eliška, 3300g/50cm po přirozeném těhu. Od září 2011 nový boj o sourozence: 1xIUI, přirozený zázrak 23.12. 2011 //, TP 22. 8. 2012
http://misa29.rajce.idnes.cz

2,477

Ahoj holky,
Prvosenko,jsem moc ráda,že jsi se tu po dlouhé době ukázala!Oni ti chlapi jsou asi všichni stejní,nic si z toho nedělej!!já jsem taky skoro na všechno sama,můj je zase pořád někde pryč.Má spoustu práce a jelikož podniká,tak pořád někde lítá,něco zařizuje,od telefonu se neodtrhne ani doma,chce mít svůj klid na práci a tak je to každý den!Jen občas o víkendech si na nás udělá čas,ale to jej musím tzv.k něčemu přinutit,abychom něco podnikli.Na sebe už taky nemáme tolik času,protože se vše točí okolo malého...ale jsem nesmírně šťastná,že jej mám,je to moje lásenka. smile klidně se můžeme někdy  někde v Brně potkat a pokecat. wink mám spoustu kámošek a každá na tom svým chlapovi něco vidí,asi neexistuje žádnej ideál,kterej jsme si vysnily. mad Opatrujte se a moc zdravíme Kubíčka.Pa páá

1x IUI,2xIVF,1xbiochem.,KET- 38.tt - A je z toho TOBIÁŠEK!!!! smile narodil se 3.7.2010 -3300g,48cm.

2,478

Ahoj holky, koukám dnes takové smutné čtení :(. Prvosenko, to mě tak mrzí s tvým manželem a zvlášť, když se to miminko podaří po tak dlouhé době a snažení! Pak to už vůbec nechápu, jak může říct, že jsi ho chtěla jen ty, ach jo! Musíš věřit, že si k malému najde cestu třeba až bude starší, až si s ním bude moct třeba pohrát a popovídat. Ale je to na pytel, to je jasný! :(
Můj manžel taky hodně pracuje a ještě jezdí pracovně i přes noc, ale když je doma, tak si malou rád vezme a postará se. Kolikrát mě nechá ráno vyspat, tak to je pohoda. Ale třeba přebalovat a koupat se mu moc nechce! A to u syna kdysi dělával rád, no asi zpohodlněl wink A procházky taky musím organizovat já, ale to už jsem zvyklá, tak to bylo vždy.

Nikitko, s tím srazem to je dobrý nápad, já bych se s vámi moc ráda viděla! big_smile

8xIUI, 4xIVF, 2xKET, 2x biochemické, ZT v 17tt, KET - 12.7.2010 ve 35tt se nám narodila Daninka (2290g a 45cm)

2,479

Prvosenko, jsem moc ráda, že jsi za námi nakoukla, i když s ne zrovna veselýma zprávama hmm Chlapi jsou vážně zvláštní druh, tak dlouho se snažíte o dítko a když ho máte, začne se chovat jako blb.... Víš co, někdy se chlapi těžko smiřují s tím, že manželku plně zaměstnává mimísek a on se ocitá na vedlejší koleji a není středem pozornosti :( A taky je možná Kubíček ještě malej, chlapi se většinou nevyžívají v krmení, přebalování a koupání, až začne prcek běhat, komunikovat a manžel s ním bude moct dělat blbiny, změní se, uvidíš. U nás to bylo taky tak hmm .Ale asi byste si měli fakt promluvit, mám zkušenosti, že za hodně partnerských problémů může mlčení a užírání se jen uvnitř sebe. Zkus to, za to nic nedáš a jinak se tím netrap, máš krásnýho zdravýho syna, to je nad všechny chlapy big_smile
S příkrmama si nedělej těžkou hlavu, malej se jistě rozpapá, náš Leošek téměř odmítal cokoliv kromě mlíka asi do 9 měsíců, ochutnal vždycky pár lžiček a stačilo. V roce už baštil všechno a rád big_smile
Tak se opatrujte a hlavně buďte zdraví, to je hlavní, všechno ostatní se nějak srovná, moc držím palce big_smile

2,480

ahoj holky!!!
PRVOSENKO, to jsou chlapi. Dneska jsme se moc nevyspali, maloši brečeli , 2 hodiny jsme byli v noci vzhůru --- takže ráno klasika, manžel nasštvanej, že je nevyspanej, že ho bolí hlava, že muís do práce,..... jako kdybych já se doma válela!!! Když jsme byli sami, nehádali jsme se, ale teď dost často. je mi to líto, protože tak dlouho jsme na malošky čekali a já myslela, že budeme mít ten nejkrásnější život. ale musím přiznat, že to tak není. nemáme na sebe čas, všechno se točí kolem malých -- a zřejmě chlapi tohle špatně nesou. když jsou malí v pohodě, manžel si s něma hraje, dělá s něma blbosti, ale jak brečí, nechtějí spinkat, už je to špatně!!!
Taky slyším, že já jsem si je rozmazlila, já jsem tohle udělala špatně, že tohle jsem jim dovolit teda neměla,...... mrzí mě to a je mi z toho smutno, ale vidím, že v tom nejsem sama!!!!

35 let, 5x IVF, 3x KET, 29.6.2009 - Arnoštek 2,61 kg/46 cm a Terezka 2,68 kg a 47 cm
http://www.modrykonik.cz/album/album.ph … mID=481444

2,481

Prvosenka- myslím že Evka a Kačka to vystihli s tými chlapmi . Aj u nás si občas vypočujem , že ja sa nemám sťažovať  že ja som chcela deti on nie, a keď deti v noci plačú tak sa rozčuluje nech s nimi niečo robím lebo on sa potrebuje vyspať , ako by ja nie. Dokonca odmietal zo začiatku zostať doma keď som potrebovala ísť k lekárovi, lebo on musí za každú cenu ísť do roboty lebo on je živiteľ, v jednoduchosti po vedané vyhýbal sa povinnostiam . Ale na druhú stranu musím povedať že sa to všetko začalo výrazne zlepšovať keď deti začali chodiť a rozprávať, už je s nimi sranda a to je niečo pre chlapa :P, teraz sa už s nimi  vyblbne a aby som mu nekrivdila od začiatku rád s nimi chodí na prechádzky. Dokonca padla veta že on by rád tretie, lebo je zvedavý aké by bolo, pretože Maťo a Svetlanka sú veľmi rozdielny  lol .  Chlapi veľmi zle nesú to že zrazu niesu stredobodom pozornosti, myslím že to je základný kameň úrazu a keď k tomu prirátame to že vetšina znás s partnerom žila roky v bezdetnom manželstve a mohli sme si roky užívať a robiť  čo sa nám zachcelo tak sa určitým spôsobom ani nečudujem že stavajú na zadné keď im uberáme z ich rokmi zabehaného pohodlia. Dúfam že aj u vás sa to časom zlepší, ale ako povedala Evka treba o probléme rozprávať. Mne raz rupli nervy a tak som naňho nakričala, že z toho bol v šoku ako to nečakal a odvtedy je pokoj a užívame si obaja detí aj keď vetšina roboty je namne pretože je od rána do večera v robote.

20.5.09 sa nám narodila Svetlanka 2,4kg/47cm a Martinko 2,6kg/50cm, http://www.modrykonik.sk/fotoblog/stere … vanie-c-2/

2,482

Ahoj holky, moc vám děkuju, že jste mi napsaly, moc to pomáhá, tak vidím, že je to všude podobný, je to ale stejně smutný vymodlený děti a teď toto, já tomu fakt nerozumím. Ale je fakt, že jsem si manžela pěkně ty roky rozmazlovala a teď sbírám plody své práce. Dnes jsem tu měla mamku na hlídání páč jsem byla u dr. a za chvíli dorazí kamoška, tak aspoň pokecám vo tom jejím volovi yikes)) Holky to je fakt strašný jak mě dycky vadily v práci kolegyně co pomlouvaly celej den svý muže a už se v tom vezu taky yikes))

35 let, 7. IVF, 1x SP, 1x ZT, všechny bolesti ale zažehnány big_smile
Kubíček se narodil 24.3.2010 se startovní výbavou 50 cm a 3210 g.  big_smile

2,483

Ahoj holčiny,

já se fakt musím smát (i když to vůbec k smíchu není), jak jsme na tom všechny docela podobně big_smile
U nás to taky není ideál a zdaleka ne to, co bývalo, taky se dohadujeme (většinou teda o blbostech) podstatně víc, než když jsme byli sami.
Přemýšlím o tom (trošku na obranu chlapů), jestli přece jen tím, že jsou naše dětičky tak vymodlené, nejsme jako matky na ně hodně upnuté a chlap se cítí na druhé koleji hmm Já taky poslouchám, že jsem moc úzkostlivá, že se o Leoška moc bojím a hned vidím samý katastrofy apod. Náš táta je taky věčně v práci (on musí chudák chodit do práce, zatímco my si lebedíme doma wink ), myslím, že je pryč víc, než by musel, protože mu stačí si večer s Leoškem hodinku zablbnout, pohrát si a jinak mít klid hmm Někdy jsem naštvaná, že je pořád pryč, ale když je pak doma, tak nám tady zas narušuje zaběhlý režim a jsem z toho nervní, no jsem hrozná, vím lol
Dadi, musela jsem se smát - taky mi jednou ruply nervy a "vyblila" jsem na něj všechno, co mi vadí, no čučel pěkně, ale od té doby se to zlepšilo a snaží se podstatně víc.
Takže Prvosenko, určitě s manžou hoď řeč smile
Kačko, taky malýho rozmazluju, neboj, minulý týden jsem se dokonce dozvěděla, že Leošek nemluví, protože na něj moc mluvím já lol
No jsou to prostě chlapi, jak jsem psala - zvláštní druh s naprosto odlišným myšlením lol Ale co naděláme, bez nich by nám bylo smutno, tak si sem tam postěžujeme, zjistíme, že jinde to není o moc lepší a je zas líp, ne? Já už to neřeším, zjistila jsem, že kdybych měla nevím kolik chlapů, vždycky je stejně nakonec rozmazlím, dobře mi tak. Tento je třetí a zas už kolem něj poskakuju lol
Holky, úsměv na rtu, hlavně, že máme ty naše malý poklady, chlapi ať si huknou, ne? lol

Krásný den i nadcházející víkend všem love

2,484

Holky, jak to tak čtu, hlásím se taky do klubu wink . Mám doma to samé v bledě modrém roll . V poslední době se snažím vždycky nějakou ostřejší výměnu názorů převést ve srandu a docela to funguje, páč se stejně pohádáme ve skutečnosti kvůli úplným blbostem.
Jinak mi chlap hodně pomáhá když je doma, to zase nemůžu říct, že ne. Když má volno, vstává ráno k dětem, převleče, přebalí, dá jim snídani a já si můžu trochu přispat. Taky koupe a jezdí na větší nákupy. To vše ve dnech volna, když má po 12-hodinové směně, tak se neodvažuju po něm něco chtít smile .Tak to máme rozdělené u nás wink .

3xIUI, 3xIVF+ICSI, 1xNATIV...33+3tt Emma 1800g/43cm+Filip 2250g/47cm

2,485

ahoj holky,
no to je fakt sranda. Asi začnu věřit babičce, která mi vždycky říkala, že všichni chlapi jsou stejní , nebo aspoň hodně podobní!!! DADO, nemáš doma mýho manžela????? Musela jsem se smát, protože když jsem četla tůj příspěvek, jako bys mluvila o mým mnaželovi. Můj manžel je taky celý dny v práci, takže jsem s malochama většinou sama ---- prot to mě fakt dokáže vytočit, když mi pak řekne, když si na něco stěžuju, že JÁ si za to můžu sama, protože JÁ jsem si to tak zařídila. Ono se dobře radí, al,e realita je o něčem jiným!!!

EVKO,  taky je u nás všechno jinak, když je manžel doma, maloši jinak spí, ... prostě mají celej režim jinej.

Je to sranda, jak jsou si ti chlapi podobní. Vadí mi, že se hádáme, ale jsou to maličkosti, který nás vytočí - asi je to tím, že nemáme čas na sebe, někdy se moc nevyspíme --- no nervy pak dostávají zabrat. Ale každá taková hádka mě moc mrzí, protože na to fakt nejsem zvyklá - nikdy jsme  se nehádali --- ale bylo tím, že jsme měli svůj volnej čas, podnikali výlety, spali jsme , jak jsme chtěli, v klidu jsme se podívali na telku a vypili si kafe --- teď se všechno řídí jen podle dětí!!! ale jsou to naše zlatíčka a vždcky manželovi říkám, ať si jich užíváme co nejvíc, protože tohle už se nám nikdy nevrátí!!!!!

35 let, 5x IVF, 3x KET, 29.6.2009 - Arnoštek 2,61 kg/46 cm a Terezka 2,68 kg a 47 cm

2,486

Jejda, to jste se všechny krásně rozepsali o své druhé polovičce.  Myslím, že o tomhle tématu by se dal napsat román, chlapi a jejich život. S kámoškama si tak někdy říkáme, že bychom se v příštím životě chtěli narodit chlapem.  Asi se tady shodneme ve spoustě věcí, důležité ale je, že máme ty naše zlatíčka. Mě když je někdy taky na prd a rozčiluju se kvůli blbině nebo mám z něčeho depku, při pohledu na malou si říkám, že jsem kráva, proč řeším blbosti. Na druhou stranu dítě má dva rodiče, i my si někdy zasloužíme z toho každodenního koloběhu kolem dětí odpočinout a načerpat síly.
Pěkný víkend.

1xZT, 1x SP 15tt, 2xIVF+ICSI, 1xKET, 3xIUI, HURÁ beruška je na světě 3. 8. 2009, Eliška, 3300g/50cm po přirozeném těhu. Od září 2011 nový boj o sourozence: 1xIUI, přirozený zázrak 23.12. 2011 //, TP 22. 8. 2012

2,487

Holky , niekedy tak rozmýšľam prečo vlastne nežijú ženy so ženami a muži s mužmi, keď si navzájom tak dobre rozumejú  wink  .  Ale asi to bude tým že by sme si neskôr išli ešte viac na nervy, hihi lol .  Ale myslím si že každá z nás musí uznať , že občasná hádka je fajn a občas ju aj umelo vyprovokujeme, aby bolo vzrúšo a veci sa pohli dopredu :P .

20.5.09 sa nám narodila Svetlanka 2,4kg/47cm a Martinko 2,6kg/50cm, http://www.modrykonik.sk/fotoblog/stere … vanie-c-2/

2,488

Dadi, na hádce je pak nejhezčí to usmiřování. A jinak souhlasím, že život se musí občas něčím okořenit. Pěkný večer.

2,489

ahoj holky,
jojo, život je pestrej a kdyby nebyl, byla by to nuda!!!
Ale je sranda, jak ti chlapi jsou si podobní -- a určitě i oni si to mysl o nás!!!:-)

2,490

Kačko- tak o tom ani nepochybuj wink

2,491

DADO, tyhle stránky mi fakt pomáhají. já byla celá špatná, že si s manželem občas nerozumíme a hádáme se, i když dřív jsme slovo hádka neznali --- a ted vidím, že jsme na tom všichni s chlapama stejně, nebo aspoň podobně!!!
A co maloši??? už něco povídají???
Arnoštek už se začíná pouštět a zvládne pár krůčků sám, Terinka zatím stojí na místě, nebo jen tak přešlapuje - ani koem nábytku se ještě sama nevydá!!! ale hrozně zuí, když jdu s arnoštkem za ruce --- ona chce taky!!!!:)

2,492

Kačko- ja tiež nedám dopustiť na tieto stránky a hlavne na Vás všetky čo tu ste, pretože nebyť vás neviem či by som sa tehu dočkala a aj teraz je to pre mňa relax prečítať si ako sa máte, ako sa vám darí, čo vám navystrájajú decká a pod. Proste som si vás obľúbila také aké ste wink .
Tak to sa neboj keď už sa Arnoštek takto pustil do chodenia, to už pôjde rýchlo a Terinku žiarlivosť popoženie dopredu, neboj.  Čo sa týka rozprávania Svetlanka už vie pomerne dosť slov, ale Maťko drží bobríka mlčanlivosti lol , on má predsa svoju osobnú hovorkyňu. Mám známu čo má rovnako staré dvojčatá dievčatá , no a keby si počula tie rozprávať , Svetlanka nezvláda ani tretinu z toho čo oni  hmm. No hold baby, jedna druhú ženú dopredu. Ale hlavne si myslím že genetika zohráva hlavnú úlohu v tomto, ja ani manžel niesme nejakí utáraní, takže ťažko môžeme očakávať že aj naše decká budú aj keď Svetlanka sa mi zdá dosť utáraná, všetko okomentuje a o všetko sa zaujíma , zato Maťo ani náhodou. Jeho jediné zaujíma ako čo rozobrať wink No každý je úplne iný a tak to má byť.

2,493

Ahoj holky, my jsme se dneska vrátili znovu z nemocnice, děs běs... ale snad už bude líp... wink

po 3.IVF 24.7. 2010 - Jiřík
http://www.modrykonik.cz/fotoblog/xkata78

2,494

XKATO, moc tě zdravím. vy jste zase byli v nemocnici??? já myslela , že už jste v pořádku, že jsi přestala kojit , nasadili jste UM, aby Jiříčkovi vyhovovala. Tak držím pětičkym, aby už bylo všechno v pořádku!! Už jste si vytrpěli dost, tak teď už snad bude všechno v pořádku a budete si Jiříčka užívat!!!!
Měj se moc krásně!!!!

2,495

Zdravím od plotny.
Xkaťo, snad už to byla poslední návštěva nemocnice a Jiřík už jí nebude potřebovat, držím pěsti, aby byl o.k.
Kačko, Dádi, taky mi tyhle stránky hodně pomohli v době, kdy jsem na tom nebyla psychicky dobře. Ta obrovská podpora co tady ke mě od vás přiletěla, mi hodně pomohla a jsem ráda, že takové stránky existují. Že byť jsme si prošli každá svým peklem, vzájemně jsme se podpořili a dodali jedna druhé odvahy a sílu jít dál. A teď můžeme probírat naše zlatíčka a vzájemně si radit a předávat zkušenosti, je to moc fajn. Co tak vím z okolí i tady u nás co mají maminky dvojčátka, tak jsou na tom s pohybem asi trochu pozadu, ale myslím že to vůbec nevadí, že časem se to srovná. Kačko, Eliška stála už od 10 měsíců, každým dnem se zdokonalovala, takže v roce chodila kolem nábydku, zdí, musela se ale držet. Pak se ze dne na den  pustila, měla necelých 13 měsíců a ušla napoprvé skoro 300m bez pádu, no čučela jsem jako blázen. Bylo vidět jakou má z toho sama radost. Všechno příjde, ještě si užiješ toho jak budeš běhat od jednoho dítěte ke druhému, protože určitě nepoběží obě na jednu stranu. Eliška co začala chodit je divošek, ona totiž nechodí, ale spíš běhá, jenom ty nožky ještě tak rychle nestíhají, takže máme období boulí, modřin, odřeného nosu, no prostě otloukánek. Naštěstí je taková, že se otřepe, vstane, nebrečí a dělá blbiny dál. Jak jsme byli na kontrole u neuroložky, tak se mě ptala jestli Eli slabikuje, moc jsem nechápala na co se mě vlastně ptá, naštětí Eliška byla v dobrém rozmaru, tak paní doktorce předvedla co už umí říct a ta mi řekla, že má slušnou slovní zásobu na to kolik jí je. Na čež mě teda nepříjde, že je v tomhle geniální. Ale jak píše Dáda, vy maminky dvojčátek nejvíc můžete říct, jak je každé dítě opravdu jiné a prostě své. Každé dítě nemusí být ukecané, je zase lepší v něčem jiném.
Pěkný večer, já jdu dodělat na zítra oběd a hup do postele.

2,496

Ahoj holky,
tak my už máme 6,5kg a 60cm ve 3měs.U doktůrka je vše ok,jen nás ještě nenaočkoval,protože máme škaredou očkůvku po TBC.Chudáčkovi to propichoval jehlou,no to bylo řevu.... :( maminka trpěla víc než maloušek.
KÁŤO,co vy jste zase dělali v nemocnici?Doufám,že už je vše v pořádku.
MÍŠO,koukala jsem na ty vaše nádherný profi fotky.Kde jste se fotili??
všechny zdravíme,pa páá

1x IUI,2xIVF,1xbiochem.,KET- 38.tt - A je z toho TOBIÁŠEK!!!! smile narodil se 3.7.2010 -3300g,48cm.

2,497

Nikitko, krásné míry, malý roste jako z vody co? Děkuju za pochvalu fotek, jsem ze Severní Moravy, takže jsme se fotili ve Štramberku. Hledala jsem na internetu a mám ráda jednoduchost, né moc barev, protože v jednoduchosti je krása. Fotili jsme se v domácím prostředí, protože ta paní má udělaný fotoateliér doma, takže to bylo hodně uvolněné, žádný fotoateliér, kde se fotí i na občansku. Určitě  najdeš fotografa podle svého vkusu i ty. Nabídka je široká a hlavně jsem byla překvapená, že je víc fotografů chlapů, než bab a já chtěla ženskou, protože to líp působilo na malou.
Pěkný večer všem.

2,498

MÍSO, taky se mrkla na vaše fotky - opravdu jsou moc krásný, vypadáte na skvěle!!!!  Omlouvám se, že jsem zapomněla a dodatečně přeju Elišce všechno nejlepší k svátku, halvně ať je zdravá - to je nejdležitější!!!!!

2,499

Ahoj holky,
několik dní jsem tu teď měla absenci, švagr mi předělával počítač, no byla jsem jak bez ruky :(
Káťo, tak vy jste zas byli v nemocnici? Chudáček Jiřík, věřím, že už bude dobře smile

Holky, omlouvám se, že nebudu reagovat na ostatní příspěvky, mám myšlenky jinde, chci vám jen napsat - hlavně těm, kteří si ze staré Neplodnosti pamatují Ellu....
Dnes jsem se dozvěděla, že leží v Hradci Králové na JIP, diagnóza meningokoková sepse, udržují ji v umělém spánku a stav je prý velmi vážný :( Myslím na ni kudy chodím a přes všechny špatné prognózy věřím, že to dopadne dobře. Chudina si toho už taky zažila až nad hlavu, po mnoha letech vymodlené dítě, před půl rokem ji opustil přítel a teď tohle..... Adámek má 16 měsíců....
Prosím, držte jí palce, ať vyhraje i tuhle bitvu, bude to asi sakra těžký, ale snad to holka zvládne.
Elli, moc na tebe myslíme.... love

2,500

Ahoj Evko...
Ellu sice neznám, ale znám meningokokovou sepsi... (pracovala jsem 5 let na ARO)... je to hnus fialovej, ale znám mnoho případů, které skončily bez následků... v umělém spánku ji určitě udržují proto, aby snížili nároky mozku na kyslík a tím zvýšili šanci na úplné vyléčení...
Držíme Elle všechny palce co doma máme a budeme se modlit, aby to všechno dobře dopadlo...

po 3.IVF 24.7. 2010 - Jiřík
http://www.modrykonik.cz/fotoblog/xkata78