Re: Holky z Reprofitu
ahoj všem
Kaťo, tak to si bobek asi zkusil, než se na to všechno přišlo. A ty jsi asi taky nebyla moc vklidu, co? Když ty naše bobky něco trápí, tak nás to bolí za ně 2x. Hlavní je, že teď už bude líp a bříško přestane trápit. S ukončení kojení si nedělej hlavu, prostě si raději řekni, že je důležitější, aby byl malej klidnej a měl úsměv na tváři a určitě i ty budeš na tom po psychické stránce líp, to malý taky potřebuje cítit, že je maminka vpořádku.
Prvosenko, moc mě mrzí, že na jednu stranu ti dělá Kubíček radost a na druhou stranu zlobí manžel. Kubíček se časem určitě rozpapá a příjde na chuť, musí holt poznat všechny ty nové chutě. S Vojtovkou vydrž, i když chápu, že slyšet jak se malej u toho vzteká, pláče, jak se mu to nelíbí, je nervy drásající. Manžela neznám, ale je mi líto, že ti přidává vrásky na čele v době, kdy potřebuješ jeho pomoc, taky trochu toho pohlazení a objemutí, slyšet občas hezké slovo. Nevím jestli pomůže promluvit si, protože když to tak necháš, budeš se trápit hlavně ty. Mám kamarádku, která je na všechno taky sama, ale její manžel hodně pracuje, nebo podle mě se spíš na to vymlouvá, aby nemusel hopsat kolem malé a teď čekají druhé. Došlo to tak daleko, že když potřebuje hlídání, hlídám malou já. Ona s tím nic nedělá, jenom se trápí a já jí pak nemám ani to srdce vykládat co jsme třeba dělali o víkendu, aby jí to nebylo líto. A přitom je to tak hodná holka, která by se pro druhé rozkrájela. No konec rozebírání, je mi jasné, že člověk se potřebuje někam ventilovat, drž se holka.
Ostatní moc zdravím, Eliška mi do toho teď tady píše, takže víc už toho s ní nenapíšu, je to náš malý živel.
http://misa29.rajce.idnes.cz