Ahoj berunky,
Žabko, dobře, že se prďolkové mrskali, to oni abys věděla, jak je jim u maminky dobře 
Návod na vkládání fotek najdeš na, když mrkneš do pokojíčku Sanus na str. 139-vkládala ho tam Ivetka, já vkládám přes stránku tinypic.com, jen je tam teď trošku změna, že musíš opsat kontrolní kód či co to je.
Ivetko, opožděná gratulace Mildovi a tchánovi
Paráda jak Sophinka roste, má prostě skvělé rodiče, tak se není co divit 
Carrinko, všechno nejlepší k narozeninám
Krásné nehtíky, já mám takové obludy placaté, tak si tohle nemůžu dovolit, chjo :(
Jinak hodně štěstí ať dopadnou vyšetření dobře a pohodovou stimulku, máš můj obdiv 
Revange, KETík prostě musí vyjít a ty se přidáš ke kámoškám, budem na tebe myslet a držet palečky 
Xkaty, na to že máte chudáci dietu, tak si myslím, že rostete dobře, neboj z Jiříka budete mít co nevidět chlapa 
Holky díky za držení palečků a pěstiček, kontrola dopadla dobře, tlak 120/80, CS-3, čípek 28mm, větší hlavička v průměru 91mm, menší (chlapeček) je o necelé dva týdny menší, teda podle hlavičky, pořád jsme KP, ale už jsme se stejně smířili s císařem i když PA říkala, že se dá rodit i KP, ale asi bych se bála. 16.9. jdu na poslední odběry, nafasuju papír do porodnice, vyplníme papír na mateřskou-asi nastoupím ve 16. nebo 17.9. Jo a kdyby se mi cokoliv nezdálo tak se mám spakovat a mazat zrovna na sál 
25 let,1vaječník, 2xIUI, 1.IVF - dvojčátka, nar. 28.9.2010 v 35+3tt Ondra 2510g, Kačka 2530g