Téma: IVF protokol rada
Dobry den pan doktor,
V prvom rade Vam chcem velmi podakovat za seba. Boli sme u Vas v aprili na druhom pokuse KET a zatial vsetko ok, momentalne 23. tyzden s chlapiskom pod srdcom . Takze velka vdaka celemu teamu.
Pisem ohladom kamaratov zijucej v Anglicku. V auguste podstupili neuspesne IUI s darcovskymi spermiami ( prvotriednymi ).
Ma 41 rokov, AMH 0.9-1.04 ,dva krat merane. Pri IUI brala clomid 50mg , 5 tabliet , folikuly na 11 den dva na jednej strane 14 a 19mm, endometrium 5mm, vecer aplikovala ovitrele a na 13 den inseminacia, zial neuspesna. ( dnes negat. test )
Jej endometrium je dost nizke aj v prirodeznom cykle. Mar 2019 10 den 3.7mm, Jun 10 den 3.7mm ( stimulovany clostilom ) , August ( clomid pred IUI ) 5mm. 11den cyklu.
Hormon. profil jej brali raz na slovensku v marci 2019 2. Den cyclu ( S-LH 5.98, S-E2 302, S-FSH 8.46, S-TSH 2.28, S-PRL 17.27 ).
Tento mesiac ide na IVF, pouzivaju tam gonal a cetrotide lieky.
Chcem sa opytat
1, Vzhladom na AMH kolem 1.0, Aky vysledok poctu zrelych oocytov sa do ocakavat pri zvoleni uspesneho protokolu?
2, Aky protokol / lieky by ste zvolili, meraju tam aj hladiny hormonov pocas stimulky takze upravuju davky...
3, Co s tym nizkym endometriom? Robili by ste radsej mrazenie vsetkych embrii ( samozrejmem 5 dnovych ) a vkladali cez KET cez stimulovanu maternicu estrogenom? Na tej ich klinike uprednostuju fresh transfer...od akej vysky endometria by ste robili fresh ? Prosim kolko mm a na aky den cyklu.
4, Robili by ste ICSI? Ona chce silou mocou prirodzene oplodnenie, ale ja s tym mam zle skusenosti...Len pravda je, ze oni by mali mat super darcovske spermie ( my sme mali 2% morfologiu len )...
Viem, vela otazok, ale uz o 2 dni ma prvu kontrolu... Dakujeme velmi pekne za Vas cas a prajem pekny den.