Hezký večer všem,
jakpak se všechny máte?
Jakuško, jak se po KET cítíš? Šla si do práce? 3 embrijka, to by bylo, aby se minimálně jedno nezakouslo, určitě to zvládnou i dvě a možná všechna. Jsem moc napnutá, kdy budeš dělat test? A kdy jdeš na kontrolu?
Goldenko, to je krásná úrodička. Já měla jen 6 zralých vajíček a prodlouženou kultivaci vydrželo jen jedno. V pondělí pondělí určitě napiš. Mě o tom že mám hodně pít neříkal nikdo nic. Jen jsem se tu dočetla, že to někdo doporučoval, myslým že po OPU. Tak jsem trochu víc pak pila. Mě docela ke konci bolel pravý vaječník, po OPU to pořád trvalo a přestalo to asi 4den po ET. ALe nebylo to nic hrozného. S těma penězma to je opravdu síla. Sice to hradí pojišťovna, ale ty doplatky jsou hrozné. Zajímalo by mě, kolik potom platí samoplátce.
Jani, určitě to s manželem zvládnete. Chce to čas. Snažte se opravdu chvíli věnovat jeden druhému a svému vztahu. Miminko se snažte trošičku vypustit. Určitě se k pokusům o mimi brzy vrátíte.
Luci tak ty jsi po ET moc dlouho neležele, asi to tentokrát, vezmu taky tak. Dělám v kanceláři, sice s lidmi, ale asi bych doma zas moc stresovala..
Ivet, a jak si to měla po ET ty? Ležela si? Páji a ty?
Jinak já jedu v pondělí na kontrolu, pojišťovna byla nějak rychlá a schválila další pokus. Jestli bude vše v pořádku, měla bych prý nafasovat léky. Jen vůbec netuším jaký protokol to bude a co se bude dít jinak. Minule jsem měla dlouhý protokol a analogy. Teď prý budu mít změnu, abych měla víc vajíček. Jen přemýšlím, jestli je opravdu tolik důležité množství, jestli to pak není na úkor kvality těch vajíček. Taky jsem dostala nějakou rýmu, trošičku mě bolí v krku, ale horečku nemám, nevíte, jestli to nevadí? Na tu kondtolu jsem zvědavá. Už při první stimulaci jsem měla na každém vaječníku cystu hraniční velikosti. Tu pravou stranu teď občes cítím, menstruaci mám dostat asi 9.10., nevím, jestli bych dala třetí laparoskopii, snad by to šlo řešit i jinak. No, ale nechci malovat četry na zeď
Přeji všem krásný víkend
30let, dcera 8, 07-2xZT, v Sanusu7/09;15.4.10LPS-endometrioza IV.st.,Honozygot MTHFR C677T,21.7. II.LPS end. cysty, srůsty; 2. ICSI- 23.10.ET=k 1.2. 17+1