Ahoj Nancy. Ale určitě ten čas nějak překleneš do dalšího pokusu. Mně třeba hrozně pomohla bylinná kúra od paní Podhorné, sestavená na míru. Krásně jsem se srovnala, tělíčku to fakt pomohlo. A taky to zkus brát tak, že se říká, že po ZT je tělíčko nastartované na těhotenství a otěhotní se údajně lépe. Aspoň u mě seto potvrdilo. Já jsem heterozygot, ale manža homozygot, takže i u nás byla pravděpodobně chyba tady. Už máš za sebou testy v trombocentru nebo na hematologii? Řeší to nějak? Pícháš si něco po transferu? U mě stačil u dalšího pokusu anophyrin a vysoká dávka kyseliny listové. A povedlo se. Nervy byly, to si piš. Nejdřív, jestli bude srdíčko, pak jestli překonáme 10.tt, pak testy ve 12.tt, tripply v 16.tt, gen. ultrazvuk ve 20.tt a tak pořád pryč, až se malý narodil. A ten strach stejně zůstane, jen bude jiný 
KET nám nevyšel, bohužel, ale s tím naším rarachem to člověk zvládá už jinak, prostě se v tom nestíhám topit. U nás to byl poslední možný pokus, takže další už nebudou a nějak se s tím už srovnávám.... Je mi sice líto, že už nebudu znova máma, ale mám 2 krásné zdravé děti, tak bych už asi chtěla moc.
Drž se! Vyjde to, uvidíš!
38let, Gennet, dcera 16let přirozeně, 2.IVF(T/M) - Michael "Majkl" *8.3.2009 (3130g/51cm), nativ KET 10/2010 :(