Ahoj Kačko1,
děkuji za reakci,
tak to samé mi říkala kamarádka, co dělá na ženském v nemocnici a i její kolegyně a že pro vyřešení mám dojet na krev..No a výsledek byl hCG 6,9 .. Takže buď je ještě brzy a nebo tento měsíc nic. Dnes jsem dělala ještě jeden test pro zjištění jestli se ukáží ještě // po pregnylu a ukázaly..Ta testovací byla sice viditelná už slaboulince a na světle,ale vím, že 10.den po pregnylu se stále ještě falešně ukazují na tt testu.
Každopádně se nehroutím, beru to jak to příjde, jen se mi už teď svírají zase půlky při provádění IUI, protože to prvně bolelo a kvílela jsem tam, že doufám, že to bylo po 1.a naposled :-D Teď se tomu směju, protože na to budu chodit tak dlouho, dokud se prostě někdy nezadaří:D Manželův SPG je asi dobrý, ikdyž se v tom moc neorientuju..
SPG: asthenozoospermie
/80 mil, 63% pohyb, 0% progres., 4% morfol/
po úpravě: 20mil/ 99% pohyb
Tak snad se co nejdříve podaří a hlavně zdravě.Mé první těhotenství-vývoj.vada, 2.- zamlklina v 9.tt a 3.- zamlklina v 6.tt. Veškeré testy i genetika o.k.
U tebe vidím, že se každý dočká, i po tolika pokusech, museli jste si taky hodně zkusit, to nepochopí ten, koho se to netýká..