2,376

Re: Baculky

MADLEN, vy opravdu chcete třetího maloška??? já si ymslela, že je to legrace. Máš můj obdiv --- dětičky miluju, ale teď bych na miminko nepomyslela ----  těším se, kdy se konečně vyspím celou noc!!!! :-)

35 let, 5x IVF, 3x KET, 29.6.2009 - Arnoštek 2,61 kg/46 cm a Terezka 2,68 kg a 47 cm
http://www.modrykonik.cz/album/album.ph … mID=481444

2,377

Ahojky babulky,
přeji nadherny pozdrav ze sluncem zalite Palavy. Jsme na dovoleny v Zaječi. Vas dočist to je mazec.
Zaro, to jsi napsala moc hezky...taky si myslim,ze do 3 let se deti nemaji omezovat...nemyslim zrovna cokoladu.
Madlen, tak to jsi kojila docela dlouho 10m. Ja jsem malou (10 letou) musela odstavit v 4m pac jsem mela jenom 39kg a slo to porad dolu.Ale 180l mrazak byl plny mleka, tak mala mela do 6m moje. Doufam,že Sofinku budu koji vic když mam 47kg
Bety, to je uplně normalni, že se poradiš když neviš kudy kam zvlašť před stimulkou. Potřebuje člověk utvrdit i když vi jak se počita MS. Pisu jak tatar z MT, ale doufam, že viš jak to myslim.
Žanetko, malej je fakt hezoučkej a tchyni pust z hlavy, tlusta muže byt tak akorat sama a ne miminko.
Jee Jani, tak to je u Vas veselo...deti jsou dar a vy jich mate bohatě.
Madlen, tak hodně štěstička k holčičce.
Xan, hoodně zdravička všem a pevny nervy...stejně je to zazrak...každe miminko a Ty to maš 3nasob.
Ještě jsem Vas nedočetla, ale mocinky Vas zdravim. Dnes mam spicha s Xkatou z čekanek, tak se moc těšime.

36let, dcera 11let, Sanus od 03/09, 2 x IUI, 1 x IVF ,   2.7.2010 Sophinka 2050g 42cm
Fotečky: http://picasaweb.google.com/xsatelitek

2,378

Včera jsem se rozdovaděla v KIK Mikulov, ale malinka bude aspon hezky oblečena.

36let, dcera 11let, Sanus od 03/09, 2 x IUI, 1 x IVF ,   2.7.2010 Sophinka 2050g 42cm
Fotečky: http://picasaweb.google.com/xsatelitek

2,379

KAČKO, fakt chceme dalšího prcka big_smile já totiž moc nepočítám, že by se to povedlo moc brzy, tak proto už to pomalu zkoušíme. No zkoušíme, teď asi zase bude měsíc bez zkoušení, bo budu mít půlku cyklu a zase se mi rozbláznily kvasinky či co. No uvidíme, jestli se to do plodných dnů nezlepší. Sice vůbec netuším, jestli je s ovulací vše OK jako před těhu a porodem, ale zkusit to můžeme ne? Jinak se ti tomu nebude chtít asi ani věřit, ale já se fakt vyspím. Asi od těch 10m, co jsem přestala kojit, spí kluci celou noc. jasně že občas kňournou nebo se jim něco zdá, ale to je otázka vteřin a zase spím. Vlastně i v době, kdy jsem kojila (ke konci), tak jsem byla vzhůru třeba jen dvakrát na to kojení a první noční kojení bylo až kolem třetí hodiny a to druhé vlastně už víceméně ráno, to bylo mezi 5-6. Kluci spí cca od těch 20hod do 6hod. já chodím sice spát kolem 23.hod, ale už jsem si asi zvykla, protože mi to nevadí. Akorát kdyby teda ráno spali do sedmi, tak bych se nezlobila lol Nikdy jsem nebyla ranní ptáče hmm

IVETKO, budeš muset víc baštit wink ikdyž to prý (a slyšela jsem že ani množství vypitých tekutin) na kojení vliv nemá. Tak nevím, selským rozumem mi to nějak nejde pobrat. já teda ze začátku pila skoro 5l denně a to jsem se fakt nenutila, prostě to asi tělo potřebovalo, pak se to postupně zase začalo snižovat. bylo to asi jediné odbobí v životě, když jsem se nemusela "nutit" do pití lol Koukala jsem na fotečky, malá je kouzelná. tak to bude parádnice, když se mamka rozšoupla. Ale co, jednou za čas to chce big_smile

My vyrazili včera konečně koupit klukům odrážedla. V jednom obchodě měli asi 4 různé druhy, ale od každého jen ten jeden vystavený kus. Takže tam jsme nevybrali, ale s prázdnou jsme neodjížděli. kluci si tam totiž vybrali sekačky na trávu. my vybíráme odrážedla a oni se zamilovali do těch sekaček, na odrážedla kašlali a jezdili po prodejně se sekačkama. No tak jsme je prostě museli vzít. Odrážedla jsme koupili v jiném obchodě, takže jsme se včera taky docela pěkně rozšoupli lol Jsem si říkala, že máme zatím klid, že kluci nevyžadují nic kupovat, když jdeme na nákup, takže s nima do hračkářství už asi dlouho ne e lol lol lol

Madlen, Arleta, 1IUI, 2IVF, * 10.4.2009 Vojtík a Vítek, *16.8.2011 Sofinka

2,380

MADLEN, tak to budu moc držet pěsti, aby vyšla ta holčička!!!!:) Jsi fakt dobrá, když jsi vydržela tak dlouho kojit. Arnoštek se neuměl přisát, takže jsem pro něj mlíko odstříkávala, Terezka byla na kojen í šikulka. Když byl manžel doma, tak jsem si k prsu dala i Arnoštka -- a jak terezka sála,, tak Arníčkovi mlíko samo teklo ..... no a když už jsem moc mlíka neměla, tak se i Arnoštek naučil k mamince přisát.ale mlíka jsem měla málo, nestačilo pro oba, tak byli oba od začátku na UM--- ale já měla pocit, že jen odstříkávám , kojím, krmím z lahviček a přebaluju --- vydržela sjem to tak 4 měsíce, pak mlíka byl,o málo, tak jsem to "vzdala" ---- sice jsem se mohla ještě snažit, ale byla z toho kolotoče fakt vyčerpaná!!! ale snažila jsem se!!! .-)
Ale je fakt, že když jsem kojila, tak šla kila dolů sama, pak se "to" zastavilo a i když se snažím, nedokážu se čokoládky vzdát, tělo si prostě o ni říká:-) ----to je parádní výmluva!!!!:D:D:D:D

35 let, 5x IVF, 3x KET, 29.6.2009 - Arnoštek 2,61 kg/46 cm a Terezka 2,68 kg a 47 cm

2,381

KAČKO, já jsem si slyšela, že odsávání MM nevytváří takový silný podnět jako vlastní kojení pro tvorbu mlíčka, proto se ho tvoří pořád čím dál tím míň. Ale co je na tom pravdy nevím, ikdyž jsem to slyšela z vícero úst. Věřím, že jsi toho měla nad hlavu, protože já plně kojící jsem kojila tak po 2,5 -3 hod a přebalení, nakojení, odříhnutí a vše prostě kolem toho mi zabralo 1,5 hod, takže mezi tím jsem měla 1-1,5hod pauzu. A tys do toho ještě odsávala, tak to musel být vůbec mazec.  Já jsem kojila každého zvlášť, společně mi moc pít nechtěli a ani já se při tandemu necítila úplně nejlíp - měla jsem pocit, že nestíhám sledovat, aby oba vypili dost mlíčka. Tak jsem si užívala s každým kojení zvlášť. Já bych naopak potřebovala otěhotnět a porodit, protože po porodu jsem měla ještě o dvě kg míň než před těhu (ty dvě kg šly asi z těch stimulačních kil lol ) jenže při kojení jsem měla ale brutální chuť na sladké a ač jsem se snažila, tomu nešlo odolat. takže teď mám zase o 8kg víc než před těhu a vůbec se mi to nechce hnout :( ikdyž toho sladkého už nežeru tolik (snažím se co nejmíň) jako při kojení. jenže nemůžu nikam chodit cvičit, protože manža chodí domů z práce dlouho a pořád otravovat kamarádku je mi blbé. Takže to holt budu zkoušet sama doma, tak doufám, že aspoň ňáký to kilo půjde dolů hmm

2,382

Jo, včera jsem koukala na rodině, že Xan je s dětma pořád u rodičů. prý chodí na procházky a jsou za exoty. sousedi už jim říkají, ať vybírají vstupné. No jo, budou si muset zvyknout, že budou budit rozruch. jen mě zaráží, že už Xan takhle může s prckama ven. Nám při propuštění z porodnice říkali, že můžeme až budou mít kluci 3kg. Šli jsme domů a Vojtík měl 2360g a Víťula 2740g. Takže jsme první měsíc byli jen doma, krom návštěv u pediatra. Ale asi jak se říká, jiný kraj, jiný mrav:)

2,383

MADLEN, to jsi dobrá, že jsi plně kojila. Moji malošci měli mlíčko od mně jako takovej zákuseček --- takže když jsme je zkoušeli kojit oba najednou, nemusela jsem sledovat, jestli pořádně pijou --- to byl jen takove zpestření po UM. :-):D:D
Já mám pořád 6 kg navíc, který prostě neshodím a stejně, povislý bříško mi určitě zůtane -- to bych musela pořádně cvičit a na to nemám čas -- i můj manžel je celej den v práci, babičky jsou pracující --- takže s maloškama tráím většinou celý dny sama - a večer, když usnou, musím uklidit, každej druhej den vařím maloškům, no a kolem domácnosti je pořád práce dost.
Jinak já s děckama šla ven asi za týden, co nás propustili z porodnice --- když jsme odjížděli z porodnice  měli  oba kolem 2,50kg. Bylo to v létě, teploučko, takže i dr, nám doporučovala chodit ven ---- horší yb to bylo asi v zimě, tak bysme museli je nějak postupně "ozužovat", ale v létě je to jiný!!!!

2,384

Ahoj holky, tak včera v Reprofitu dobrý. Mám celkem 3 folikuly, které vypadjí docela OK, každý z nich má 10mm, odedneška 3 dny si píchám Fostimon a v ne ve 22.00 Pregnyl a v uterý na 9.00 v Reprofitu na OPU.....

Pojídám chilli omáčku tak snad to bude mít ten efekt.... Ještě si možná dokoupím kyselinu listovou.....

2,385

Bety, to je super. Tak pokračuju v držení palečků. Tou kyselinou listovou určitě nic nezkazíš smile

2,386

Madlen i všem ostatní samozřejmě děkuji moc za podporu. Pomáhá to...  Díky.... wink

2,387

Ahojky kočky, zdravíme z domova, teď jsme byli skoro 3 týdny u babičky a příští pátek tam zase odjíždíme na 10 dní a pak už nám snad pojede výtah a my budeme doma. Vojtíkovi se u babičky moc líbí, lítá od rána do večera po zahradě, chodíme na houby to se mu taky moc líbí, no je to prostě něco jiného než v paneláku.
Koukám, že Xan a dětičkám se vede dobře, tak to je moc fajn.
Bety má krásnou úrodu, tak teď už jen aby tam  byl ten pravý bojovník a já věřím, že bude a konečně tu bude nějaká těhulka.
Madlenko Vám přeji hodně štěstí, aby se povedla holčička a když se nepovede doma, tak si pro ní skáknete do mrazáčku.
Ženetko Tomík je krásné a spokojené miminko na ostatní se vykašli.
Vojtík si venku nasbíral polistiren a teď ho tu cupuje po celém bytě, ještě že si to taky sám vyluxuje, to ho moc baví.

2,388

Ahojky kočky http://lucias55.rajce.idnes.cz/Vojtik/ dávám sem odkaz na pár aktuálních fotek našeho čertíka. lol

2,389

Ahoj smile

Luci Vojtík je kluk jak cumel wink a jak je vyfešákovaný....paráda big_smile

Bety strašně moc ti držím pěsti wink

U nás je to nějak na pytel...manželova babička je v nemocnici,dneska už ji podruhé operují a máme čekat to nejhorší :( No přece jenom je jí 87 a když jsme za ní min. týden byli,tak mi říkala,že se každý den modlí,aby si jí pán bůh vzal,že už si vytrpěla dost a že chce jít za dědou....chjo :( Aspoň,že jsme jí stihli ukázat Tomíka...říkala,že se ho nedožije.....

Já jdu v úterý na chirurgii...objevuje se mi po porodu ve stolici krev,tak doufám,že to budou "jenom " hemeroidy....ale strach mám jak sviňa :(

No ale ať vám tu nešířím pesimistickou náladu.....

Jinač tady máte jednu porovnávací fotku našich kluků smile
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs215.ash2/47809_155591794454061_100000097252399_529664_3067842_n.jpg

1.IVF- syn Vítek 4.3.2007, přirozeně big_smile syn Tomík 2.6.2010

2,390

Žanet děkuji za pochvalu, ráda si ho fešáku, prostě si to užívám, když bude jen jeden. Něco má nové, ale většina je z druhé ruky, sice mi hledání zabere hodně času, ale jsem ráda, že se mi podaří za pár peněz sehnat pěkný kousek.
Babičky mi je líto, ale má požehnaný věk.
A Tobě přeji na chirurgii jen dobré zprávy.
A kluci si jsou hodně podobní. big_smile

2,391

MADLEN, to je mi líto manželovi babičky. I můj manžel má babičku v nemocnici , má 80 let, nemohla dýchat, byla plná vody, do toho chytla ještě nějakou infekci - tak měla šílený horečky, zimnici,.... no děs. - to je život, bohužel má svoje smutný stránky --- budu sržet pěsti, aby všechno dopadlo dobře!!!!

Já po všech těch IVF měla taky problémy jako ty --- byla sjem dokonce na kolonoskopii - vyšetření tlustýho střeva -- ale díkybohu všechno dobrý!!!  Prý příčinou mých potíží byly ty léky, který jsem musela při stimulaích brát -- prostě tělo už nemohloo to svinstvo vstřebávat!!!
Určitě to budou "jen" ty hemeroidy, to je po porodu hodně běžný --- navíc jsi měla dvojčátka a hodně veliký,takže ti tlačili na cévy v konečníku - a z toho jsou hemeroidy hned!!! já měl,a menší hemeroidy jako těhule, když už jsem měla břicho jak sud, ale po porodu se samy vstřevaly, potvory!!

Klučíky máš nádherný --- když vidím fotečky miminek, ani se mi enchce věřit, že jsem takoý malošky měla taky doma!!! Prodávám postupně všechny oblečky a když jsem viděla dupačky vel50, který Arnoštkovi byly ještě velký, nechce se mi tomu věřit!!!!

2,392

LUCi, máš krásnýho chlapečka --- viděla jsem, že je to velkej plavčík -- rukávky, plavky --- líbí se mu ve vodě????  Naše děťátka teda poprvé v bazénu dělaly šílenej kravál, Arnštek podruhé už dobrý , ale Terezce trvalo než si zvykla.
Viděla jsem, že jste slavili 2. narozeniny --teď někdy, nebo už je to fotka z dřívějška??? A prosím tě, určitě už to taky zaznělo, ale já si nemůžu vzpomenout, jak se malej jmenuje!!!!

2,393

Kači asi došlo k omylu..já neměla dvojčata....ty fotky ...nahoře je Vítek-v březnu měl tři a dole Tomík wink
No já doufám,že to budou hemeroidy...dr. mi dala čípky,jenomže to jsem si dala 3x a šel ze mě krvavý hlen,to mě příšerně vyděsilo :( Já půjdu klidně i na tu kolonoskopii dobrovolně....

2,394

Díky za pochvalu. Kačko, ve vodě se mu moc líbí. Tyto fotky jsou z dovolené v Řecku, moře se mu taky líbilo a s manželem chodí dost často do bazénu. Narozky má Vojtík 13.7.

2,395

Luci ono jdou sehnat pěkné nošené věci,když se člověku poštěstí wink

Náš Vítek tráví většinu času v gumákách a teplákách...no hold jsme na dědině.Ale pár parádních kousků máme taky....

2,396

Jo Tomík včera "objevil" ručičky,je to srandovní,jak si je chvilkama zkoumá big_smile

2,397

Žanetko my jsme většinou někde mezi panelákama a na hřišti, ale tam se moc nazmaže. U našich teď taky běhal většinou v teplákách, akorát já mám ráda, když je ve světlém a to se mi kamarádky smějí, že si to vezme jen jednou a můžu to dát do pračky, ale mě děti v tmavém připadají smutné.

2,398

ŽANETKO, já jsme fakt popleta - snad mě omluví, že jsem s děckama sama, manžel jel na svatbu kamarádovi, venku je hnusně, tak už mi z toho "hrabe" --- ale jsou kluci jako dvojčata:-) normálně jsem si tě popletal s madlen!!! asi bych potřebovala vypnout!!! .-) ale píšu jen v rychlosti, děcka se mi motají pod nohama!!!!

2,399

Jsem včera objevila program na úpravu fotek,tak jsem si hrála big_smile
Doma bordel a já si hraju u PC roll

Tomovy první okamžiky na světě
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs409.snc4/47175_155592594453981_100000097252399_529669_957129_n.jpg

2,400

Kači já to chápu wink....jsem na tom dneska stejně....už mi šla z Vítka hlava kolem,ale sousedi šli na hřiště,tak ho vzali sebou a Toma drncám vedle sebe v kočáru big_smile