KAČKO, fakt chceme dalšího prcka
já totiž moc nepočítám, že by se to povedlo moc brzy, tak proto už to pomalu zkoušíme. No zkoušíme, teď asi zase bude měsíc bez zkoušení, bo budu mít půlku cyklu a zase se mi rozbláznily kvasinky či co. No uvidíme, jestli se to do plodných dnů nezlepší. Sice vůbec netuším, jestli je s ovulací vše OK jako před těhu a porodem, ale zkusit to můžeme ne? Jinak se ti tomu nebude chtít asi ani věřit, ale já se fakt vyspím. Asi od těch 10m, co jsem přestala kojit, spí kluci celou noc. jasně že občas kňournou nebo se jim něco zdá, ale to je otázka vteřin a zase spím. Vlastně i v době, kdy jsem kojila (ke konci), tak jsem byla vzhůru třeba jen dvakrát na to kojení a první noční kojení bylo až kolem třetí hodiny a to druhé vlastně už víceméně ráno, to bylo mezi 5-6. Kluci spí cca od těch 20hod do 6hod. já chodím sice spát kolem 23.hod, ale už jsem si asi zvykla, protože mi to nevadí. Akorát kdyby teda ráno spali do sedmi, tak bych se nezlobila
Nikdy jsem nebyla ranní ptáče 
IVETKO, budeš muset víc baštit
ikdyž to prý (a slyšela jsem že ani množství vypitých tekutin) na kojení vliv nemá. Tak nevím, selským rozumem mi to nějak nejde pobrat. já teda ze začátku pila skoro 5l denně a to jsem se fakt nenutila, prostě to asi tělo potřebovalo, pak se to postupně zase začalo snižovat. bylo to asi jediné odbobí v životě, když jsem se nemusela "nutit" do pití
Koukala jsem na fotečky, malá je kouzelná. tak to bude parádnice, když se mamka rozšoupla. Ale co, jednou za čas to chce 
My vyrazili včera konečně koupit klukům odrážedla. V jednom obchodě měli asi 4 různé druhy, ale od každého jen ten jeden vystavený kus. Takže tam jsme nevybrali, ale s prázdnou jsme neodjížděli. kluci si tam totiž vybrali sekačky na trávu. my vybíráme odrážedla a oni se zamilovali do těch sekaček, na odrážedla kašlali a jezdili po prodejně se sekačkama. No tak jsme je prostě museli vzít. Odrážedla jsme koupili v jiném obchodě, takže jsme se včera taky docela pěkně rozšoupli
Jsem si říkala, že máme zatím klid, že kluci nevyžadují nic kupovat, když jdeme na nákup, takže s nima do hračkářství už asi dlouho ne e

Madlen, Arleta, 1IUI, 2IVF, * 10.4.2009 Vojtík a Vítek, *16.8.2011 Sofinka