Re: Baculky
Hojte všechny zdravím
Lukyno zdravím...pamatuju si,ale jen velmi matně......tuším,že já jsem do Baculek začla chodit a ty už ses moc neukazovala.Jak se máš?
Bety super ..myslím,že vy nemusíte mít strach,že by jste malé nedostali
Xan dobrá story s tím leguánem .....bych se tu chechtala nahlas,ale vzbudila bych si malého
Tak to manželovi nakonec dobře dopadlo.....jdete teda do toho baráčku?Úplně tě chápu,není jak u nás na dědině ....děcko vypustíš na zahradu a klídek
.U nás teď teda ne,musím být Vítkovi furt za zadkem,mám strach aby tu na něco nešláp,někam nespad nebo na něho něco nespadlo....chjo ať už se to dodělá.dneska mi ho nikdo nepřihlídnul ani pět minut,vedro k padnutí,navíc mám MS takže na bazén se jenom koukám
jsem vzteklá a čučím jak se zbytek rodiny ráchá
.
Vítek teď byl sice týden u našich.....bourali jsme schodiště,bordel strašný a mamka měla dovolenou tak si ho vzala.Sice ho ve středu jakože dovezli dom,ale jak to tu viděli,tak ho radši zase odvezli.
No a samozřejmě mladý je po týdnu u babičky jak urvaný z řetězu Neposlechne,vzteká se a ještě začal týrat kocoura......když jsem ho chytla potřetí,tak oběma rukama tlačil kocura k zemi,ten už placatý....tak to už dostal na zadek :( A to ještě předtím se po mě začal ohánět a plácat mě......tak jsem ho poslala,ať to na sebe řekne tatínkovi....následoval rozhovor......co si udělal....hodil kamen....po kom?...po mamkovi,pak pácnul,no a zase sem pácnul....To už jsem ale byla otočená zády,ať mě malý nevidí,jak se řehtám,jak to na sebe pěkně nabonzoval...
No jsou to radosti
Chtěla jsem napsat víc,ale už se mi tááák nechce...třeba jak jsme přesouvali půlku betonového schodiště,ať se nemusí betonovat znova...no snad zítra dobrou