Ahojky, Bety super .. nejdůležitější je udělat první krok ... pak jak už budete v běhu tak to půjde. Určitě vás jako rodiče zařadí ... to by jste vyloženě museli bydlet v holobytě nemít příjmy a být trestaní aby byl nějaký problém ... určitě se děťátka dočkáte, buď vašeho vlastního nebo vašeho co k vám přibude touhle cestou a vy mu zachráníte život a uděláte mu pořádnou rodinu
My taky chtěli jít pro papíry, už jsme byli rozhodnutí ale pak nám vyšlo IVF ... byla jsem ráda, že manžel to bral jako samozřejmost, že prostě když to nepůjde přirozeně tak budeme miminko adoptovat, ale rodina prostě budeme :-) Tehdá jsem se shodli, že kdyby bylo potřeba darovaných vajíček nebo sperimí tak by jsme do toho nešli a rovnou by jsme si dítko adoptovali, aby prostě bylo nás obou stejně. Každý na to má asi jiný názor, ale my jsme to tak cítili a chtěli oba, shodli jsem se na tom v první větě :-)
Jinak dnes jsem byli opět v dinoparku - moje děcko je šiblé do dinosaurů - od té poslední návštěvy nemluví o ničem jiném ... vše co vidí mu připadá že je dinosaurus (drak, nějaké zvíře co nezná atd.) .... on v tom dinoparku má smrt v očích, bojí se neskutečně některých dinosaurů ale chce tam být a hotovo, jak odcházíme tak ho můžem tahat skoro za nohy aby šel ... naštěstí je u východu dino shop s dinosaury a různými kravinami s tím spojenými tak ho nalákáme že něco koupíme .... pak sednem do auta a znova spustí kdy zas jedem do dinoparku 
Já byla během týdne 2x na chalupě takže jsem na netu moc nebyla ... ale včera jsem se musela vrátit, protože přijel chlap z práce a volal mi nasraný že mi utek leguán
On se potvůrky bojí tak ani nešel dovnitř jak zjistil že je pryč z terárka
a jel pro mě na chalupu. já přijela - legoušek byl v pokoji s kočkou - chtěla jsem je fotit ale on tak zuřil ten můj chlap že jsme nemohla - ale byla to sranda ... leguán stál a kýval hlavou (vyzýval kočku k boji) ale my máme bulatou kočku a ona na něj koukala beztak si říkala co to za debila chodí po bytě
.... ono legoušek má skoro metr a půl takže to není žádný drobek a s tou naší 4kilou mícou by slušně konkuroval. ale nezaútočil by první to ne. No tak si užil chvilky svobody ... naštěstí neutek přes okno!! jsme v osmém patře to by dopadlo zle ..a teda raději ani nebudu uvažovat co by bylo kdyby se mu podařilo po omítce vlézt do nějakého cizího bytu ... chlap mi říkal, že kdyby se mu to stalo, že by mu do bytu vlezla taková obluda tak by majitele zabil :P NO ale nestalo se to naštěstí tak snad už se to ani nestane. Normálně mám na terárku zámek na klíč s takovou západkou (mám nové terárko a netušila jsem že když tam ten klíč nechám tak ta západka jde zvednout) a mu se to nějak podařilo asi do toho tak dlouho dloubal když přišel na to že se dá nazvednout až se mu to podařilo ... není vůbec blbý a to je to ještěr. No tak ale už klíče vytahuju tak snad už bude bydlet zas jen tam kde má 
No a jinak u nás změna !!!! MANŽEL KONEČNĚ DOSTAL VÝPOVĚĎ ... teda ukončení práce dohodou takže je volný!!! Si představte, jak on toho 17.7. byl podepsat tu dohodu a ten šéf ji nepodepsal tak jsme pak poslali výpověď s tím že teda bude dva měsíce ve výpovědní lhůtě ... a teď přišlo domů doporučeně, vážený, vracíme vám zpět výpověd která je neplatná, protože jste již dříve podepsal dohodu ... debil ... aby nemusel platit tak to raději podepsal. Ale aspon je to už vyřešené. Začal totiž pořád psát, že bude manželovi účtovat 4,5 násobek platu jako škodu ... přitom manžel žádnou nezpůsobil. Na stavbě se před půl rokem špatně složilo bednění a chybí od toho papíry a on prostě aby ho nemusel pouštět tak psal, že dokud mu nepodepíše tu škodu tak ho nepustí atd. tak jsem se nasrali a napsali mu na tvrdo že at si to dá klidně k soudu, že máme čistý štít a že jdeme na inspektorát práce dát oznámení, že se tam neplatí přesčasy i když jsou nařízené, že se dělá 12hodin denně soboty neděle atd. Tak hned psal že co si to jako chcem dovolit atd. a druhý den přišla ta dohoda
Kreténi ti soukromníci fakt ... ale snad je to už za náma.
1. IVF, KET, 2.IVF ICSI- Vojtíšek 01/07, KET - neg,3.IVF IMSI - Tři mušketýři narozeni ve 33+2tt 9.7.2010 (Markétka 2250g, Filípek 1240g a Kristýnka 1990g)