2,476

Re: Baculky

Ahoj Bety, krev bude jistota ... ale jinak Mamates je podle mě jeden z nejspolehlivějších ... hmm Ale třeba budeš patřit k té skupince lidí, co i s HCG v těle mají test sněhobílý - kéž by .. moc bych ti to přála!!!

Utrogestan může MS brzdit ... u mě to tak nebylo - spíš to celé bylo prostě hormonálně poblbnuté a tak MS přišla jak se ji zlíbilo.

1. IVF, KET, 2.IVF ICSI- Vojtíšek 01/07, KET - neg,3.IVF IMSI - Tři mušketýři narozeni ve 33+2tt 9.7.2010 (Markétka 2250g, Filípek 1240g a Kristýnka 1990g)

2,477

Xan, vim, že jsem někde četla, že Utrogestan MS brzdí, ale su právě překvapená, že u mě to při předchozích dvou IVF nikdy nefungovala. MS vždy přišla přesně po 28 dnech nebo i dřív.

Teď mě vůbec nebolí břicho, prostě žádněj náznak.... ale o náznacích to není. 

Jinak já jsem dnes 30 den cyklu tzn. že mám teprve 2 dny zpoždění, ale nevím jestli to má nějaký vliv.

V po si udělám ještě jeden test a když bude negativní a MS nedorazí zajdu ke svému obvodnímu gyn aby se na to mrkl a vzal mi krev.

2,478

určitě si na krev zajdi. Lukyna co tu občas taky chodí nikdy pozitivní test nemá i když v krvi jednotky jsou a ne malé! (jednou dokonce čekala dvojčata - tuším v těhu ze kterého má pak jiříka) a těhu test negativní!
Strašně MOC ti stále držím palce!!!!!

a teď malá ukázka od nás :-)

PunBB bbcode test

Markétka
PunBB bbcode test

Kristýnka
PunBB bbcode test

Fifínek
PunBB bbcode test

1. IVF, KET, 2.IVF ICSI- Vojtíšek 01/07, KET - neg,3.IVF IMSI - Tři mušketýři narozeni ve 33+2tt 9.7.2010 (Markétka 2250g, Filípek 1240g a Kristýnka 1990g)

2,479

Ahojky,
BETY, ptala jsem se na to kdysi dr. a utrogestan určitě MS nepozastaví. Jakse říká naděje umírá poslední a rozhodně zajdi na krevní testy. moc by ti přála, aby se stalo to, co už některým holkám, n egativní test, ale hcg v krvi!!! Moc držím pěstičky!!!!

XANTI, malošci  jsou úžasní, ale té práce, co???? krása!!!!

Pár dnů jsem tu teď nebyla. Měla jsem probl,émy s terezkou, v noci se co půl hodiny budila a hodně plakala --- tak jsem s ní valila k dr, prořezávají se najednou horní špičáky,. pro jistotu mě dr. jestě poslala na krevní odběry a tam se ukázalo, že terka má v těle nějakej zánět. dostala z ničeho nic i teplotky - v pondělí si jdu pro výsledky moče --- tak uvidíme. Podle dr. by mohla mít zánět močových cest, protože nic jinýho neobvyklýho u terinky nenašla. Vyfasovali jsem antibiotika. Teď už dva dny teploty nemá, i spaní se zlepšilo ----- tak doufám, že už bude zase dobře!!!!

35 let, 5x IVF, 3x KET, 29.6.2009 - Arnoštek 2,61 kg/46 cm a Terezka 2,68 kg a 47 cm
http://www.modrykonik.cz/album/album.ph … mID=481444

2,480

Xan, máš nádherný dětičky.

Kacko,doufám, že Terince už bude jen líp a brzy se zcela zotaví.

Já si dnes dělala druhý těh. test a výsledek stejný jako v sobotu. Byla jsem u dr. tak mi vzali krev, volat si mám ve středu.

MS zatím nikde.

2,481

Ahoj Bety,
tak to je mi moc líto . nevím, kolik je ti let a kolikátý byl tohle tvů pokus. já vím, jaký je to zklamání, zažila jsem tohle 7x, a pak mě úplně dorazilo, když moje o 5 let mladší setra otěhotněla hned po vysazení antikoncepce. myslela jsem, že tohle nezvládnu, byla jsem fakt na dně, séstru jsem nemohla ani vidět -- a to jsme měli bezvadnej vztah. Naštěstí někdo tam v nebíčku mi pomohl a já 2 měsíce po sestře otěhotněla ---- na osmej pokus!!!! Takže to nevzdávej a bojuj. Věřím dr. v reprofitu, oni ti určitě pomůžou!!!!!

35 let, 5x IVF, 3x KET, 29.6.2009 - Arnoštek 2,61 kg/46 cm a Terezka 2,68 kg a 47 cm

2,482

Jinak BETY, děkuju za terezku. Dnes se podle testů potvrdilo, že má infekci dolníh močových cest, takže dál užívá antibiotika --- ale rozhodně už vypadá líp, usmívá se, hraje si a teploty už jsou taky pryč --- klepu na dřevo!!!!

2,483

Kačko děkuji za podporu. Ještě se uplně nevzdávám, ale snažím se pomalu si v hlavě srovnat, že mi ve st. oznámí, že krev je negativní.

Jinak mi příští úterý bude už 35, mám za sebou 2x IVF, 2x IUI, a ted 2x nativ v Reprofitu. Z toho byl jeden bez ET, protože se nevyvíjela embryja tak jak měla.....

No nevím nevím..... jestli zvláldnu 8 pokusů jak ty....  Přece jen jsme ted zapaltili v Reprofit bez mála 20.000 za nativ, takže to taky nemůžem absolvovata furt, navíc mě ubývá dovolené (do konce roku mám už jen 4 dny) a ty penize si taky netiskneme roll Uvidime ve středu.

Jo a v sobotu jsem psala do Reprofitu dotaz jak je to tedy s tím Utrogestanem, tak mi dr. odpověděla, že Utrogestan může brzdit MS.....
Zde je její odpověď:
Dobré dopoledne,
Dnes byste se měla již dozvědět výsledek testu z krve. Měsíčky někdy
nepřijdou, protože užíváte
Utrogestan a po jeho vysazení by přijít mohly. Test z moči nemusí být vždy
pravdivý, proto nezbývá než počkat.
S pozdravem,

MUDr. Barbora Kuřecová

2,484

BETY, tak vidíš, co dr. to jinej názor - ten dr.co mi to říkal, nebyl z Reprofitu, ale bylo to jiný IVF centrum - nechci říkat který, abych třeba nedělala špatnou reklamu. Budu ti moc držet pěstičky!!!
Jojo, je to všechno nákladný --- my taky hodně zaplatili, padly na to naše úspory -- stejně nemůžeš chodit pořád, a není to jen otázka peněz, ale i tělo si muís odpočinout., musí to být šílená zátěž, tolik hormonů --- tak je třeba dát tělu možnost se očistit a navíc psychicky se dát dohromady.
Moc přeju ve středu je pozitivná zprávy!!!!

2,485

Ahoj kočky,

dneska jsme absolvovali s Filípkem sono a dobré to není, tak mi to přímo řekla primářka :(  Dvě komory se mu od června zvětšily, jedna docela hodně o 5mm! Průser je, že když se budou nadále zvětšovat tak bude utlačována čím dál tím víc i okolní tkáň mozku, která se vyvíjí. Ještě teď se klepu!
Zítra jdeme na konzultaci k neurochirurgovi, uvidíme co on na to. Nevím, jak se tyto případy řeší, jestli taky zavedením hadičky tz.shuntu, který odvádí přebytečný mok z mozku do bříška, kde se vstřebává. Uvidíme, nebudu předčasně panikařit.
Jinak na RHB říkala, že jde Filda pořád motoricky dopředu, teď momentálně odpovídá svému korigovanému věku, takže aspoň že tak.

3xIUI, 3xIVF+ICSI, 1xNATIV...33+3tt Emma 1800g/43cm+Filip 2250g/47cm

2,486

Kačko, díky za tip na autosedačky, dneska je dovezli, ještě jsem je pořádně nevybalila, ale vypadají moc dobře. Vzala jsem dvě stejné barvy černo-stříbrné, aby na nich nešly vidět potom fleky a tak smile A ať je Terinka brzy zdravá!

Xanti, malošci jsou nádherné mimina! Musí to být náročné, já si to vůbec nedokážu představit.

Betynko, nevím, co říct...jen si upřímně myslím, že testík by už těhu prokázal. Drž se, nemáš to jednoduché.

Už nevím, co všechno jsem chtěla napsat, jdu něco dělat a jak si ještě vzpomenu, tak napíšu pak později smile

2,487

ZARO,
uvidíš, co ti zítra řekne ten doktor --- je mi líto, že máš takový starosti. jsou to hrozný nervy, to si umím představit. Budu zítra držet všechny pěstičky a moc na vás budu myslet.
Je fajn, že Filípek jde motoricky dopředu, já myslím, že ta vojtovka je skvělá a když se cvičí poctivě, výsledek se dostaví.

2,488

Děkuji Vám všem za podporu. Však nejsem jediná kdo si tím prošel, tak musím zatnout zuby, překousnout to, smířit se s tím a pak se snad vydat do nového boje. Počkám do zítra co mi řeknou z té krve.

Jak to tak čtu, tak když nejsou děti je to špatně, když jsou tak máte zas jiné starosti.

Zaro, tobě a teda hlavně Filípkovi moc dřžím palečky, aby se to všechno spravilo. Nemámte to jednoduché a budu čekat na zprávy jak se vrátíte od dr.

2,489

Bety to je mi líto...kéž bys patřila mezi ty,kterým to test prostě neukáže :(
Jinač já taky nikdy MS při utrogestanu nedostala,vždycky až po vysazení.

Kači,tak ať je Terezce brzo líp,bobek malý....

Zaro vám taky držím pěsti,ať to dopadne co nejlíp.Ale aspoň,že jde Filípek motoricky kupředu,je to šikulka.A co ta helmička?Dáváte mu ji?

Xan jsou krásní a Markétka je strašně podobná na Vojtu,když byl miminko :)Prosím tě,až budeš mít chvilku...našla jsem Tomíkovi pod krkem exém.....myslíš,že by to mohlo být z arašídů,kterýma jsem se blbec nacpala?

1.IVF- syn Vítek 4.3.2007, přirozeně big_smile syn Tomík 2.6.2010

2,490

Ahoj holky,
takže krev je negativní, hcg 1, dr. říkal, že ať pro jistotu ještě beru Utrogestan a v po na kontrolní odběr ať máme 100% jistotu.
Dík za podporu.

2,491

ahojky, BETY, tak to je mi líto, ale nejspíš si tento výsledek čekala. myslím, že dobrá zpráva je, že něco se v tvým těle dělo, že nějaká  hodnota hcg tam vyšla. Myslím ale, že ta hodnota je nizká, a že bys možná měla zavolat do reprofitu,ať do sebe zbytečně nevalíš utrogestan!!!
Drž se!!!

ZARO, moc jsem na vás myslela. tak jak jste dopadli, co Vám řekl dr?????

ZARO
Z

2,492

Kačko taky jsem to tak vzala, že se snad něco v těle dělo. Jen bych byla radši kdyby ta hodnota byla vyšší třeba aspon 8 nebo tak něco. Jedna to je blíž k 0. Chtěla jsem z dr. vytáhnout info jestli to třeba fakt nemohlo něco znamenat, že se něco dělo a pak si to mimča rozmyslela. Ale řekl mi, že rozmezí od 0-10hcg se počítá jako negativní.... to je vše.

Do Reprofitu asi napíšu a poptám se co a jak dál. NEvím jak se s manželem rozhodnem jestli do toho půjdem ještě letos nebo to necháme být.

Zaro a co vy??? Doufám, že máte dobrý zprávy.

2,493

Bety tak to mě mrzí....

1.IVF- syn Vítek 4.3.2007, přirozeně big_smile syn Tomík 2.6.2010

2,494

BETY, tak když se rozmezí 0-10 považuje za negativní, proč mýš pořád brát ten utroš??? Nejsem dr. a rozhodně se poptej v reprofitu, ale můj názor ho je :utrouš  vysadit. Nevím, kolik bereš, já měla teda myslím 3 denně --- musela jsem je polykat, protože zavádění mi nedělalo dobře -- a krátce po  spolknutí jsem měla pěknou motanici hlavy!!! Tak proč zbytečně zatěžovat tělo, když to nepřinese ten výsledek????

2,495

Ahojky,

včera už jsem nestihla napsat, do jedenácti jsem žehlila a pak jsem padla na hubu smile . Doktor na to, že komory jsou popisovány od minula širší, ale je to stále v rámci odchylky pro měření na UZ. Takže se mohly rozšířit a nebo taky ne. Myslím si, že kdyby se mu něco nezdálo poslal by nás znova na CT nebo MR.  Za dva měsíce znova sono a KO u něho. Jen mám dvě zprávy, jednu od doktorky ze sona a jednu od něho a v každé určenou jinou diagnózu, tak si asi můžem vybrat yikes
Helmičku nedáváme, včera se dr. díval Filípkovi na tu hlavičku a říkal, že to má od minula mnohem lepší i tak. Do zprávy napsal léčba ortézou ukončena a víc to neřešil.

2,496

Byli jsme ráno na setkání dvojčat. Sešlo se asi tak šest maminek. Ale bylo to příjemné zpestření, děcka se vyřádily v hracím koutku. Škoda, že jsem neměla foťák.
Nic, beru děcka a valím do lékárny, od rána je mi nějak divně, jako by šlo na mě nachlazení, tak si pro jistotu pro něco skočím.

2,497

Zaro, věř, že kdyby se dr. něco nezdálo, tak určitě by vás ještě poslal na nějaký další vyšetření. Ale je to divný jak máš na jeden problém 2 různé názory. Fakt si pak můžeš vybrat.....

Kačko, už jsem psala do Reprofitu přímo Machačovi, napsala jsem mu tam 1000 další dotazů tak počkám jak mi odpoví. Já beru utroš 3x denně 2 tbl, já si je zavádím. Mě to nic nedělá, krom toho, že musím furt nosit slipovku. Ale to mě tak strašně nevadí.

Jinak můj muž navrhuje jít do dalšího pokusu hned, že v duchodu nám to bude na prd smile Tak jsem to taky napsala Machačovi, co si o tom myslí, tak su zvědavá co mi na to řekne. Fakt je to, že v úterý mě bude 35 a odkládat to na jaro se mi taky moc nechce. Už moc času nemám.

Počkám si na odpověď dr. Machače, a pak se rozhodnem co dál. Stejně musím počkat až vysadím prášky na MS a teprve pak se něco může začít dít.

2,498

Bety to je mi líto :-((

Žany, může to být z ořechů, ale nebyl třeba víc oblečný a nezapotil se? Pod tím krčkem, pod pažema .. pod kolínky, tam se dost často dětičky zapotí a pak to hodně zrudne. Jak to vypadá? má to drsné a pupínky nebo to má jen  zarudnuté?

2,499

Zaruš, na vás taky pořád myslím- snad to bude dobré! musí být!!

2,500

Bety, pokud by na to byly aspoň trochu peníze nebo by bylo kde si půjčit tak se taky přimlouvám za to jít hned ... roky utíkají a je fakt že čím starší budeš tím to může jít hůř co se vajíček týče. takže pokud to jde tak jděte do toho zas.