Téma: KET správnosť postupu
Dobrý deň,
tento cyklus mam v plane absolvovať KET blastocysty v prirodzenom cykle. Nakoľko sa jedná o 3.IVF, z ktorého máme len 2 embria, rada by som sa utvrdila v správnosti postupu môjho centra (žijem v Nemecku). Dnes pri kontrole 11 DC bolo endometrium 6,9 mm a na pravom aj ľavom vaječníku folikul o veľkosti 13 mm. Zajtra je ešte v plane kontrola, či sliznica dosiahla aspoň 7 mm a následne aplikácia pregnylu. Transfer by teda bol o týždeň v piatok. Od pondelka 1 DPO by som mala užívať Progesteron 3×200 a progynova 3×1 plus 3,6 a 9 DPO aplikovať pregnylu 1500 iu.
Mam 36 rokov, AMH 0,64, príčina neplodnosti je mužský faktor, spermie získané pomocou TESE. Vždy som bola stimulovana vysokými dávkami hormónov, napriek tomu pri prvom ICSI len 6 vajíčok, z toho 2 dvojdňové embria, odber krvi Hcg 8, negat.
2 ICSI 5 vajicok, k oplodneniu nedošlo a 3.ICSI 9 vajíčok, 4 oplodnene, po PK ostali 2, nie príliš dobrej kvality. Napriek tomu do nich vkladám všetku svoju nádej, nakoľko sa jedná o náš posledný pokus, aspoň teda v Nemecku určite. ET sa v stimulovanom cykle nekonal z dôvodu vysokej hladiny Progesteronu.
Ako by ste postupovali Vy, pán doktor?
Vopred Vám veľmi pekne ďakujem za odpoveď