Máš na mysli Gyncentrum Ostrava?
Já jsem tam absolvoval 2x IVF (respektive stimulaci a vše ostatní (včetně odběrů vajíček) jsem absolvovala u dr. ve FM. Po odebrání vajíček ve FM manžel vajíčka odvezl autem do OVY, tam odevzdal svůj genetický materiál a po pár dnech jsem si jela pro embryja. Co se mi nelíbilo, že když tam manžel dojel, tak ho hned skásli o peníze (myslím, že pokaždé kolem 15.000) aniž by bylo zaručeno jak a jestli vůbec se budou vajíčka dělit apod....
Ani jednou se mi u nich nepoadřilo otěhotnět, takže jsem po 2 neúspěšném IVF přešla do brna, do Reprofitu a musím říct, že když jsem tam byla 3x na transferu tak jsem pokaždé viděla jak mi miminka dávají jak vypadají (měla jsem jistotu, že mi je tam dali) a navíc tady se platí jen tehndy, když dojde k transferu. Já jsem v reprofitu už podstoupila zhruba 8 stimulací, ale z toho jen 3x došlo k transferu embryjí a platila jsem vždy jen po transferu.....
Asi to prvně musíte vyzkoušet, co vám bude sedět... těžko se rozhodovat na základě informací z druhé ruky. Zajděte na konzultaci a uvidite jaký bude přístup apod....