Ahoj Floe,
za prvé bych vyměnila hned gynekologa, páč když nevěřím svému dr tak to nikam nevede.
za druhé bych u nového gyndr zkusila řízenou ovulku, píchne se hormon na dozrani vajíček a uvolnění po 36 h přijde "plánovaný" sexík, většinou se tak zkusí 2 -3 cykly. Nepíšeš tedy jak se snažíte dloiho, ale po půl roku až roku se doporučuje vyhledat Centrum asistované reprodukce, kde mužeš jít kamkoliv a bez doporučení, já osobně doporučuji, pokud ta možnost je, Reprofit Brno, stejně jako doporučuje XKAta, Reprofit má pobočku i v Olomouci, a začíná se většinou inseminací, pokud není známa příčina proč IUI ne.
Pak by se měla udělat nějaké vyšetření - prvně spermiogram, hormonalní profil, pzději genetika, štítná žláza, imunologie, popř. hermatologie nebo laparoskopie, pokud má partner špatné sperma tak i urologie.. Až jsou vyšetření hotovy tak by se teprve mělo přistouit na IVF nebo NAtiv páč jinak jsou to dopředu většinou vyhozené penízky...
Prošla jsem IVFkama a nikdy nic, jen nás to stalo penízky a pak jsem měla Nativ v Reprofitu (změna CAR), je to s minimalní stimulkou a nakonec se nám podařila dvojčátka hned. Reprofit právě upřednostnuje Nativy, jsou šetrné pro ženu tak i pro peněženku, stojí zhruba třetinu co IVF.
Přeji hodně štěsí a brzy vytoužené miminko :-) !!!
A zdravím XKatku a Jiříčka :-)
Naposledy upravil: Adriana2501 (15.02.2011 22:20:55)
36 let, syn 17 let, 11.11.2009 Ferda a Ferda jsou na světě!!!

David 2540g, 47cm a Tobias 1740g, 42cm :-) v 34+0