Ahoj holky,
co to tady čtu?!?
Jani - suhlasím s tím co píše Jaka - chlapi to všechno berou fakt trochu jinak. Jiný víc jiný míň. Mám když před rokem a půl řekli v Plzni na imunologii, že nám doporučují dárce, tak v autě bylo ticho až do Prahy (a to si myslím, že mám v tomhle směru chlapa fakt hodně chápajícího a empatického). Každý se s tím musí srovnat po svém, ale chápu, že je to i pro tebe strašně těžké. Hlavně když bys teď potřebovala především, abyste táhli za jeden provaz. No, drž se a a pamatuj si, že nás tím v žádném případě neobtěžuješ - svoje problémy sem nosíme každá.
Xkato - pokud je to fakt lergie na kravskou bílkovinu, tak doporučuji Intespar. Prodávají tam mléko bez laktózy, litr stojí kolem 25,- (takže vlastně téměř jako normální mléko) a je chuťově výborné. Naprosto srovnatelné s běžným mlékem. Jinak nevím, jak jsi na tom teď když kojíš s kzoími výrobky (můžou je prckové, netušíš???), ale pokud by sis sehnala nějakého domácího výrobce (u vás na Moravě určitě nějací jsou, mrkni na net), tak doporučuji i kozí. My kravské mléko nejíme ani jeden, chvilku mi trvalo, než jsem našla vhodné náhražky a zvykla si z nich vařit, ale dá se to. Hlavně pořebuješ vápník přece!!!
S tou váhou je to fakt nebezpečný. No jo, ale co radit ... :(
jinak, holky, máte ty prcky fakt ukázkový
jsme to ale vydařená pokojíček 
já už mám doma nafasované léky na 3.IVF, ale nějak se na to necítím - měla bych začít cca za 14 dní stimulovat, ale přemýšlím, že bych si to ještě o měsíc prodloužila, no uvidíme, asi dneska večer, jak dorazí manžel z práce, svolám rodinnou poradu 
hezký víkend, zdravím vás všechny
snaha od r. 2003 - 7x IUI, 3x IVF, 8x KET, 3x nativ, žádost o adopci