Re: Baculky
Bety, tak hurá, tři oplodněná, tak to určitě aspoň dva na zavedení budou. Věř jim
(embryjkům i embryologům
) Já ti radit ohledně počtu zaváděných embryí nebudu, protože sama mám zkušenost v rozhodování a nebylo lehké. Když jsem šla na poslední transfer, ze kterého máme kluky, tak se mnou mluvila embryoložkaa řekla mi, že mi nechali na zavedení tři krásná embryjka, protože minulý transfer nebyl úspěšný. Pak hned začala mluvit o redukci. Jenže já věděla, že i kdyby měli být tři, že bych na redukci jít nemohla a protože jsme se s manželem nemohli rozhodnout, rozhodla to za nás. Že prý vidí, že si nejsme jistí a že by nám teda doporučila transferovat jen dvě. No díky ní teda máme teď "jen" dvojčata. Já jsem si pořád myslela (když už jsem z testu věděla, že máme // ), že se uchytilo jen jedno, manžel věřil v obě a byla jsem docela překvapená. Ale nějak prostě tuším, že kdyby jsme tenkrát šli do těch tří, že by se chytli všechny. Takže rozhodnout se musíš sama a já vím, že se rozhodneš správně
A ohledně zamražení? proč to nezkusit? Už to embryjko je, tak proč mu nedat šanci. Jasně, zaplatíš za zamražení a uchování, ale co kdyby z něj byl jednou sourozeneček pro mimčo/a z tohohle transferu. já bych to nezavrhovala ![]()
LUCI, to mi teda řekni, co jste dělali tři hodiny venku? Já mám dost i po hodině
Lítali jste po obchodech? No nedivila bych se, já dneska taky vyrážím s klukama do města. my potřebujeme pláštěnky a čepice by se nám vlastně taky hodily. Ale teď mě napadá, že příští týden jedu s klukama k rodičům a tam jsou každý týden trhy, tak se koukneme tam. tak dnes bude jen jídelní nákup, což s miláčkama je taky podara
Kde jsou ty časy, kdy krásně seděli v košíku nebo kočárku a já si mohla nakupovat? Teď když jsou v košíku, tak mi po tom šlapou a vyhazují, takže jsou většinou v kočárku a druhou rukou táhnu nákupní vozík. Tak to dneska zase bude posilování ![]()