Ahojky,
tak se hlasim z domova
Vsem moc dekuji za podporu a drzeni pesti, urcit to pomohlo... Vetsinu info vam dodala Paja, tak ja to zkusim jen ve strucnosti doplnit, i kdyz ono to ve strucnosti snad ani nejde..
Ve stredu 11.8. me ma zastupujici doktorka odeslala do nemocnice s nizkou hladinou trombocytu (cca 100 misto 250), kdyz me tam prijimali, mela jsem pocit, ze jsem tam celkem zbytecne, vse se zdalo v poradku, nez mi opet nabrali krev, do 15 minut mi ji prisli nabrat znovu a pak za hodinu jeste jednou, kolem pate za mnou prisel doktor, ze moje krev je dost spatna, trombocyty porad klesaly, navic vysoke hodnoty nejakych jaternich testu,... Kazdopadne, ze pry ukoncime tehotenstvi,pokud nechci riskovat, zatim jsem pry ohrozena jenom ja, kdyby se to zhorsilo, mohlo by to ohrozit i maleho, takze jsem samozrejme kyvla a uz jsme jen cekali, az mi dovezou z Prahy dve naplavy krev. desticek, coz bylo kolem osme, pak jsem sal hned na predoperacni pokoj, kde se mnou byl i pritel a az mi cca za hodinu nakapaly, jelo se na sal... Diky memu zdravotnimu stavu jsem musela mit cisare v celkove anestezii a prcek se narodil presne ve 21,38 hod, vaha 3370g a 50cm.. bohuzel jsem ho nevidela, hned po probrani me odvezli na JIP, kde jsem byla sledovana dalsich 36hodin, nez se mi konecne ta ma krev dala trochu do kupy... Na sestinedeli mi potom primar rikal, ze jsem mela stesti, ze se jednalo o rozbihajici se help syndrom a kdyby ho neodhalili vcas, ze by mohlo byt zle, ze pri komplikacich pry statisticky kazda druha rodicka zemre :( Takze jsem vylozene natesena na druhy porod ( pokud se nam nekdy zadari)
Ale vse dobre dopadlo, budu jeste sledovana na hematologiii a po dobu sestinedeli musim pichat Clexane..
Nejvetsi bolest jsem ale zazila, kdyz me konecne prevezli na sestinedeli, dali mi maleho na pokoj, ja ho poprve chovala a videla a za cca hodinu a pul mi ho odnesli na ko srdicka kvuli nejakemu selestiku, ktery pry pravdepodobne bude zpusobovat nedomykajici se chlopen, coz je pry u novorozencu caste a pak uz mi ho nedonesli, jenom prisly dve doktorky s vaznou tvari... Jeste ted kdyz si na to vzpomenu, tak brecim, ten pocit bych nikomu neprala zazit, Honzikovi pri utz srdicka nasly v leve komurce nejake benigni nadorky, ktere by mohly zpusobovat srdecni arytmie, takze ho nechaly napojeny na monitoru.. Cely vikend jsem za nim chodila kazde tri hodiny a zkousela kojit, ale moc nam to neslo a odchazela s brekem na krajicku, navic me vydesili vrozenou vyvojovou vadou, protoze nejake male tumorky se mu objevily i v mozkovych komurkach, ale tam pry nicemu nevadi, protoze jsou dobre lokalizovane.. Kazdopadne prdolka sel z jednoho vysetrni do druheho, utz srdce, hlavicky, ledvinek, jater, moc. mechyre, konrola ousek, ocniho pozadi, geneticke vysetreni, nekolikrat nam brali krev, ale ve stredu nas konecne pustili domu s tim, ze nalez tam sice je,ale zadne problemy mu nezpusobuje, takze v podstate jen sledovat a jezdit na KO... Dnes za nami byl pediatr a ten me potesil jeste mnohem vic, zabyva se i kardiologii a rikal, ze ty tumorky ve vetsine pripadu v detstvi zmizi a ze tou vyvojovou vadou se nemam pry stresovat, protoze se objevuje tak malo, ze nikdo z tech doktoru v nemocnici se s ni beztak jeste nesetkal, tak jak ji mohou poznat a i pokud se potvrdi, nemusi mit zadny hrozny prubeh, geneticka dokonce rikala, ze treba muzeme byt nosicem ja nebo pritel a cely zivot o tom nemusime vedet... Takze jsem za timhle problemem uz zavrela dvere a nechci se mu vubec venovat, mame krasne miminko,ktere je strasne hodnoucke, vetsinou se napapka a spinka nebo si jen tak hovi, skoro neplace a je strasne sladouckej a ja uz se ted z nej budu jenom radovat
Pokud se mi to jeste dnes podari, hodim nejake foto na konika, ja bych sice na pocitac obcas i mela cas, ale doma nemam net, takze musim k nasim a je to takove slozitejsi, musim si ho co nejdrive zaridit 
Jinak tehulky spokojene tehulkujte a teste se na porod, tim nikdy nic nezkazite, ti drobecci za to 100% stoji 
Zarijove cekanky, chytejte stafetove koliky, brzy jich tady bude poletovat spoustu, drzim pesti 
Mejte se krasne a ja se zkusim ozvat casteji...
33 let, v Sanusu od 04/09, 1xIVF-ICSI -12/09 - 11.8.2010 se narodil Honzík - 3370g a 50cm
http://www.modrykonik.cz/fotoblog/dasafles